Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Flawless Fusion Ultra Longwear Foundation 1N2 Vanillé

Flawless Fusion Ultra Longwear Foundation 1N2 Vanillé

Laura Mercier

"HÖYHENSARJALAINEN 15 TUNNIN KESTÄVYYDELLÄ JA TÄYDELLÄ PEITTÄVYYDELLÄ Ultra Long-wear Tämä öljytön koostumus tuntuu melkein siltä, kuin iholla ei olisi mitään...
53 €
1N2 Vanillé
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Satu | 13.05.2019
Tämä oli ennen suosikki meikkivoiteeni, mutta jostain syystä se ei enää toimi ihollani. Ennen kaunis lopputulos näyttää nyt vain epätasaiselta ja paksulta ja korostaa ihon virheitä. En tiedä onko tuote vanhentunut ennenaikaisesti vai onko ihoni tällä hetkellä liian kuiva tälle meikkivoiteelle. Lisäksi olisi hyvä jos liikkeistä olisi saatavilla näytteitä näistä meikkivoiteista joita on myytävillä vain nettikaupoissa - tällä kertaa summassa tilaamani sävy osui onneksi kohdalleen.
M | 1.02.2019
Harmi kun sävyn valintaan ei ole mahdollista saada minkäänlaista apua. Asiakaspalvelu kehotti käymään myymälässä mittauttamaan ihon sävyn jollain laitteella. Myymälässä ei ollut ko. laitetta eikä toisessakaan myymälässä. Tuotetta ei myöskään ole mahdollista testata missään eikä sitä myydä Suomessa missään myymälässä. Valitsin siis sävyn itse ja pieleenhän se meni. Tuote itsessään on varmasti hyvä, mutta toista hukkaostosta en aio tehdä.
Emilia | 22.10.2018
Tosi kaunis ja peittävä meikkivoide, yksi suosikeistani! Ainoana miinuksena, että vaalein sävy ei ole ainakaan omalle iholleni tarpeeksi vaalea, joten omistan tästä myös tummemman sävyn, joka menee itseruskettavan kanssa.

Lisätietoja

"HÖYHENSARJALAINEN 15 TUNNIN KESTÄVYYDELLÄ JA TÄYDELLÄ PEITTÄVYYDELLÄ
Ultra Long-wear
Tämä öljytön koostumus tuntuu melkein siltä, kuin iholla ei olisi mitään, mutta se antaa silti osittain tai täysin peittävän lopputuloksen. Laura Mercierin uuden Skin Fusion -teknologian ansiosta tuote sinetöityy ihoon ja kestää uskomattoman pitkään (15 tuntia). Se kestää korkeaa ilmankosteutta, vettä ja hikeä.
Osittain tai täysin peittävä lopputulos
Pigmentti levittyy helposti mahdollistaen osittain tai täysin peittävän lopputuloksen, joka tasoittaa ihon värisävyä kauniisti. Iho pysyy tasaisena ja kauniina koko päivän. Voit itse valita tuotteen peittävyysasteen levitystekniikan mukaan: voit levittää tuotteen sormilla, sienellä tai siveltimellä.
Matta pinta
Lopputulos on luonnollisen mattapintainen, ei koskaan kuiva tai paksu. Koostumus tasoittaa epätasaisuuksia ja auttaa hallitsemaan kasvojen rasvoittumista välittömästi ja koko päivän. Painoton koostumus näyttää ja tuntuu kuin toiselta iholta.
Täydellinen:
kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille ja rasvaiselle iholle.
Koostumuksen tiedot:
Öljytön, hajuton. Ei-komedogeeninen. Dermatologisesti testattu.
Hien-, kosteuden- ja vedenkestävä.
26 g.
"Kaada tuotetta pieni määrä kämmenselälle ja levitä sitä kasvoille Lauran Egg-Shaped Sponge -sienellä tai sormenpäillä. Paksumman peittävyyden saat käyttämällä sivellintä. Parhaan lopputuloksen saat, kun käytät ensin ihotyypillesi sopivaa Laura Mercier Foundation Primer -pohjustustuotetta.
AMMATTILAISTEN VINKIT
Saat Lauran mukaan parhaimman mahdollisen ja luonnollisen lopputuloksen, kun vältät levittämästä liikaa tuotetta kasvojen keskiosaan. Kasvojen keskiosassa liiallinen määrä tuotetta voi korostaa juonteita ja ihohuokosia. Kun käytät nestemäistä, voidemaista tai puuterimaista tuotetta, Laura suosittelee, että aloitat tuotteen levityksen kasvojen reunoilta ja työstät sitä nenää kohti. Keskity yhteen kohtaan kerrallaan ja ole huolellinen, että työstät tuotteen ihoon kunnolla. Vältä liiallisia määriä silmien ympärillä ja kasvojen ääriviivoissa. Toista levitys, kunnes olet saavuttanut haluamasi peittävyyden.
Muista, että meikkivoiteella tasoitetaan ihon sävyä. Peitevoiteella peitetään ihon epätasaisuudet ja pienet virheet.
POISTAMINEN
Flawless Fusion on pitkäkestoinen meikkivoide, jota ei voi puhdistaa tavallisella saippualla ja vedellä. Käytä sen sijaan voidemaista puhdistustuotetta, joka on varta vasten suunniteltu meikin poistamiseen."
Koko:29 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331