Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Secret Blurring Powder 1
Secret Blurring Powder 1

Secret Blurring Powder 1

Laura Mercier

“An instant blurring and smoothing boost to the under eye – this powder catches the light and diminishes fine lines and wrinkles" – Laura Mercier Silmänympä...
30 €
1
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

“An instant blurring and smoothing boost to the under eye – this powder catches the light and diminishes fine lines and wrinkles" – Laura Mercier
Silmänympärysihon meikin kiinnittäminen on yhtä tärkeää kuin muun kasvomeikin. Laura kehitti silmänympärysiholle tarkoitetun kiinnityspuuterin, sillä iho on erilainen muihin kasvonosiin verrattuna. Puuteri on kehitetty tummien silmänalusten, pienten juonteiden ja ryppyjen häivyttämiseen.
Puuteri on suunniteltu kiinnittämään peitevoide ja estämään silmämeikin valuminen tai tuhriintuminen peitevoiteeseen. Puuteri on tiiviimpää, sillä se täyttää pienet juonteet silmän alla ja heijastaa valoa.
Kevyt puuteri kiinnittää peitevoiteen, peitevärin ja muut silmänalustuotteet ja parantaa niiden pysyvyyttä jopa 12 tuntiin.
No-flashback-koostumus on kaunis kuvissa ja luo pehmeän soft focus -vaikutelman häivyttäen pieniä juonteita ja epätasaisuuksia.
Miellyttävän kokoinen tuote on helppo ottaa mukaan, jolloin voit korjata meikkiä päivän aikana.
Blur-vaikutelma: Läpikuultava valkoinen puuteri, joka häivyttää pieniä juonteita ja peittää kevyesti. 2 sävyä sopivat mille tahansa ihonsävylle.
Vain silmänympärysiholle: Mikropigmentti ei valu juonteisiin, korosta varjoja tai näytä raskaalta.
Koostumus: Dermatologien ja silmälääkärien testaama.

Kiinnittää silmänalusmeikin ja saa sen kestämään pitkään
Häivyttää pieniä juonteita
Miellyttävän kokoinen tuote on helppo ottaa mukaan, jolloin voit korjata meikkiä päivän aikana.
Camouflage Powder Brush -siveltimellä puuteri on helppo levittää meikin päälle tai silmäluomelle. (Älä vedä sivellintä iholla)
Koska puuteri sisältää valkoista pigmenttiä, älä käytä sitä koko kasvoille, vaan ainoastaan niille alueille, joita haluat vaalentaa.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Normaali
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331