Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

CoCo LoCo Coconut Mask 200 ml

CoCo LoCo Coconut Mask 200 ml

Lee Stafford

Ihanan täyteläinen tehohoito saa hiukset hehkumaan uutta elämää.  Kookosöljy on luonnollinen ravintoaine, joka sisältää tärkeitä proteiineja. Ne ravitsevat ja korjaavat vaurioituneita hiuksia.
9,95 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
CoCo LoCo Coconut Mask
p88757689
v88757690
Lee Stafford
EUR
9.95

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Ihanan täyteläinen tehohoito saa hiukset hehkumaan uutta elämää. 
Kookosöljy on luonnollinen ravintoaine, joka sisältää tärkeitä proteiineja. Ne ravitsevat ja korjaavat vaurioituneita hiuksia. Kookosöljy on tehokas ainesosa, joka todella kosteuttaa hiuksia.
Levit öljyä reilusti käsiin hiusten pituuden, paksuuden ja rakenteen mukaan. Hiero tasaisesti hiuksiin. Anna vaikuttaa hiuksissa 5 minuuttia ja huuhtele.
Vinkki! Tehohoitoa käytetään shampoon ja hoitoaineen välillä. Miksi? Shampoopesun jälkeen hiussuomut ovat auki, jolloin tehohoito voi tunkeutua vaikuttamaan syvälle hiuksiin. Hoitoaine sulkee hiussuomut ja lukitsee kaikki kosteuttavan kookosöljyn tehoaineet hiusten sisään.
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331