Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

PASTE Shape & Texture

PASTE Shape & Texture

Lernberger Stafsing

Pehmeä kuitupitoinen hiustahna, joka antaa tekstuuria ja volyymia korostaen hiuksia. Mehiläisvahan ansiosta hiuksesi ovat koko päivän ajan helposti muotoiltavat ja kosteutta hylkivät.
20 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
PASTE Shape & Texture
p895027
v43735265
Lernberger Stafsing
EUR
20

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Pehmeä kuitupitoinen hiustahna, joka antaa tekstuuria ja volyymia korostaen hiuksia. Mehiläisvahan ansiosta hiuksesi ovat koko päivän ajan helposti muotoiltavat ja kosteutta hylkivät. Sisältää arganiöljyä ja mustakuminaöljyä, jotka antavat luonnollista kiiltoa ja suojaavat hiuspohjaa.
Hiero sopiva määrä tuotetta käsiin ja levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Tekee kosteista hiuksista helposti hallittavat ja kammattavat. Antaa kuiville hiuksille tekstuuria, volyymia ja voimakkaamman pidon. Helppo pestä pois hiuksista.
Koko:100 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331