Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of SALE: Kauneussuosikkeja 30-50%:n alennuksella!

Infinity Palette
Infinity Palette
Infinity Palette
Infinity Palette
ONLY AT KICKS

Infinity Palette

Linda Hallberg

LH Cosmetics Infinity Palette on monikäyttöinen paletti, joka mahdollistaa useat eri meikkityylit.
42 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Sara | 4.04.2019
Ihan huippu! Tämä paletti on ollut itselläni jokapäiväisessä käytössä ainakin puolisen vuotta, enkä vaihtaisi tätä enää mihinkään muuhun tuotteeseen. Pigmentistä ei ole pulaa ja tuote häivyttyy ihanan vaivattomasti. Tässä on kaikki tarvittava täydellisten kulmien, silmämeikin, highlightin, poskipunan, aurinkopuuterin ja varjostuksen tekemiseen. Paletti itsessään on vielä rajattoman monipuolisuutensa lisäksi ohut ja kepeä, eli tämä on ehdottomasti must have matkoilla ja menossa mukana!
Emma | 4.04.2019
Täydellinen monitoimipaletti! Kaikki värit todella pigmenttisiä, helppo häivyttää ja kerrostaa. Täydellinen esimerkiksi matkalle. Värit sopivat hyvin kaikille ihosävyille
Maria | 9.01.2019
Viittä vaille täydellinen monitoimipaletti! Kaikki sävyt (8 x 3,5g) ovat sopivan pigmenttisiä ja kerrostettavissa. Fornax ja Cigar toimivat todella hyvin kulmavärinä, Cigar ja Maffei varjostuksiin, Zwiggy ja Maffei aurinkopuuterina. Pinwheel ja Andromeda ovat hyviä shimmerisiä poskipunia, Virgio ja Milky Way puolestaan kivoja highlightereita. Sävyjä on todella helppo sekoittaa keskenään täydellisen värin luomiseksi milloin mihinkin tarpeeseen. Luomiväreinä nämä blendautuu kuin unelma ja ovat todella helppokäyttöisiä. Itse olisin ehkä kaivannut Pinwheel-sävystä mattaversion, jolloin tämä paletti olisi ollut aivan täydellinen omiin tarpeiisini. Tästä huolimatta paletti on minulla jokapäiväisessä käytössä enkä luopuisi!

Lisätietoja

LH Cosmetics Infinity Palette on monikäyttöinen paletti, joka mahdollistaa useat eri meikkityylit. Paletti sisältää kahdeksan runsaspigmenttistä kimaltavaa ja mattapintaista sävyä, joita voidaan käyttää kasvoille ja vartalolle. LH Cosmetics -merkin perustaja, Linda Hallberg, että hänen tuotteensa, kuten Infinity Palette, sekä innostavat sinua kokeilemaan uutta että helpottavat meikkausrutiiniasi. Anna siis luovuuden kukkia tämän monikäyttöisen paletin avulla. Kaikkia värejä voidaan käyttää kuivina tai kostealla siveltimellä. Infinity Palette on täydellinen erilaisten silmämeikkien luomiseen, contouring-meikkiin ja korostuksiin tai täydellisten kulmakarvojen luomiseen – sinä itse päätät. Paletissa on värejä kylmän vaaleista kimallesävyistä lämpimiin ruskeisiin mattasävyihin. Värien koostumus on helppokäyttöinen, ja peittävyyttä on helppo lisätä kerroksittain. Paletti on hajusteeton eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Sävyt: • Virgio: lämmin, kullanhohtoinen vaalea sävy • Milky way: kylmä, hopeanhohtoinen vaalea sävy • Andromeda: lämmin, kullanhohtoinen roosa sävy • Pinwheel: kylmä, hopeanhohtoinen roosa sävy • Maffei: lämmin, mattapintainen hiekkasävy 8 x 3,5 g
KICKS Beauty Awards 2018 -voittaja: paras monikäyttöinen tuote
Sävy:Monivärinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331