Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Infinity Filter Loose Setting Powder Light
Infinity Filter Loose Setting Powder Light
ONLY AT KICKS

Infinity Filter Loose Setting Powder Light

Linda Hallberg

Uusi arjen sankari! Infinity Filter -irtopuuteri on valmistettu mineraaleista, jotka viimeistelevät meikkipohjan pehmeän mattapintaiseksi ja luonnollisen heleäksi.
28 €
Light
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Katri | 7.04.2019
Tätä edeltävä ostokseni oli joku huomattavasti halvempi vaihtoehto toiselta merkiltä, minkä seurauksena jouduin pettymään. Onneksi panostin vähän enemmän seuraavan puuterin eli tämän hankintaan. Poistaa kiillon ja pitää meikin kasassa koko päivän.
Marianne | 4.04.2019
Tasoittaa ihon täydellisesti sekä pitää ihon kauniin mattaisena mutta heleänä
Paula | 21.11.2018
Upean hienojakoinen puuteri. Tekee kaiken mitä lupaa: tasoittaa ihon pintaa ilman että se jää puuteroidun näköiseksi, mattaistaa ihoa tekemättä siitä kuitenkaan elottoman näköistä, eli pieni hehku jää jälkeen. Ei uppoudu ihon juonteisiin. Baking tekniikkaan tämä ei kuitenkaan mielestäni sovellu kovin hyvin. Ei ns. "kirkasta" silmänalusia valkoisen puuterin tapaan. Silti, tästä on tullut ehdottomasti yksi luottotuotteistani.

Lisätietoja

Uusi arjen sankari! Infinity Filter -irtopuuteri on valmistettu mineraaleista, jotka viimeistelevät meikkipohjan pehmeän mattapintaiseksi ja luonnollisen heleäksi. Puuteri on kosteuttava, hienojakoinen ja silkinsileä, minkä ansiosta se kiinnittää meikkipohjan tasaisesti ja ihon tekstuuria korostamatta. Tuote tasoittaa ihoa ja häivyttää juonteita ja epätasaisuuksia – täsmälleen niin kuin valokuvafiltterit!
Infinity Filter on läpikuultava puuteri, jota on saatavilla kolmessa eri värisävyssä. Light on väritön vaihtoehto, kun taas Medium- ja Deep-sävyt sisältävät aavistuksen pigmenttiä, jolloin kaikille ihosävyille löytyy täydellinen vaihtoehto. Näillä kahdella sävyllä saa tarvittaessa myös peittävämmän lopputuloksen: niitä voi lisätä useamman kerroksen paljaalle iholle tai meikkipohjan päälle. Niitä voi käyttää myös tavanomaisena kiinnittävänä puuterina.
Kaunein lopputulos syntyy, kun levität Infinity Filter -puuterin joko The Sponge -sienellä, The Powder Puff-vipalla tai Finishing Brush #310-siveltimellä.
9 gram.
Available in
-Light
-Medium
-Deep
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331