Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Infinity Filter Loose Setting Powder Light
Infinity Filter Loose Setting Powder Light
ONLY AT KICKS

Infinity Filter Loose Setting Powder Light

Linda Hallberg

Uusi arjen sankari! Infinity Filter -irtopuuteri on valmistettu mineraaleista, jotka viimeistelevät meikkipohjan pehmeän mattapintaiseksi ja luonnollisen heleäksi.
28 €
Light
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Infinity Filter Loose Setting Powder
p90182994
v90182995
Linda Hallberg
EUR
28

Tuotearvostelut

Petra | 13.12.2019
Huippu tuote. Itsellä pintakuiva iho ja sopii hyvin!
Henni | 22.07.2019
Puuteri piti öljyt kurissa lämpimän työpäivän ja mattojen pesun ajan. Itselläni on sekaiho, joten yllätyin todella paljon, ettei öljyt olleet kovin pahoin nousseet pintaan. Pienestä purkista riittää pitkään, koska puuteria ei todellakaan tarvitse paljoa.
Nina | 25.05.2019
Hienojakoinen eikä ollenkaan jauhomainen. Kiinnittää meikin hyvin.

Lisätietoja

Uusi arjen sankari! Infinity Filter -irtopuuteri on valmistettu mineraaleista, jotka viimeistelevät meikkipohjan pehmeän mattapintaiseksi ja luonnollisen heleäksi. Puuteri on kosteuttava, hienojakoinen ja silkinsileä, minkä ansiosta se kiinnittää meikkipohjan tasaisesti ja ihon tekstuuria korostamatta. Tuote tasoittaa ihoa ja häivyttää juonteita ja epätasaisuuksia – täsmälleen niin kuin valokuvafiltterit!
Infinity Filter on läpikuultava puuteri, jota on saatavilla kolmessa eri värisävyssä. Light on väritön vaihtoehto, kun taas Medium- ja Deep-sävyt sisältävät aavistuksen pigmenttiä, jolloin kaikille ihosävyille löytyy täydellinen vaihtoehto. Näillä kahdella sävyllä saa tarvittaessa myös peittävämmän lopputuloksen: niitä voi lisätä useamman kerroksen paljaalle iholle tai meikkipohjan päälle. Niitä voi käyttää myös tavanomaisena kiinnittävänä puuterina.
Kaunein lopputulos syntyy, kun levität Infinity Filter -puuterin joko The Sponge -sienellä, The Powder Puff-vipalla tai Finishing Brush #310-siveltimellä.
9 gram.
Available in
-Light
-Medium
-Deep
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331