Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Infinity Filter Loose Setting Powder Light
Infinity Filter Loose Setting Powder Light
ONLY AT KICKS

Infinity Filter Loose Setting Powder Light

Linda Hallberg

Uusi arjen sankari! Infinity Filter -irtopuuteri on valmistettu mineraaleista, jotka viimeistelevät meikkipohjan pehmeän mattapintaiseksi ja luonnollisen heleäksi.
28 €
Light

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Uusi arjen sankari! Infinity Filter -irtopuuteri on valmistettu mineraaleista, jotka viimeistelevät meikkipohjan pehmeän mattapintaiseksi ja luonnollisen heleäksi. Puuteri on kosteuttava, hienojakoinen ja silkinsileä, minkä ansiosta se kiinnittää meikkipohjan tasaisesti ja ihon tekstuuria korostamatta. Tuote tasoittaa ihoa ja häivyttää juonteita ja epätasaisuuksia – täsmälleen niin kuin valokuvafiltterit!
Infinity Filter on läpikuultava puuteri, jota on saatavilla kolmessa eri värisävyssä. Light on väritön vaihtoehto, kun taas Medium- ja Deep-sävyt sisältävät aavistuksen pigmenttiä, jolloin kaikille ihosävyille löytyy täydellinen vaihtoehto. Näillä kahdella sävyllä saa tarvittaessa myös peittävämmän lopputuloksen: niitä voi lisätä useamman kerroksen paljaalle iholle tai meikkipohjan päälle. Niitä voi käyttää myös tavanomaisena kiinnittävänä puuterina.
Kaunein lopputulos syntyy, kun levität Infinity Filter -puuterin joko The Sponge -sienellä, The Powder Puff-vipalla tai Finishing Brush #310-siveltimellä.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331