Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Core Crayons Kit
Core Crayons Kit
Core Crayons Kit
Core Crayons Kit
Core Crayons Kit
ONLY AT KICKS

Core Crayons Kit

Linda Hallberg

Crayons on koko monikäyttöisten meikkikynien kokoelmamme nimi.
52 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Core Crayons Kit
p89584637
v89584638
Linda Hallberg
EUR
52

Tuotearvostelut

Anna | 21.02.2018
En voisi suositella enempää, ehdottomasti hintansa arvoisia! Levittyvät todella kermaisesti, noin puolen minuutin työstöaika, jonka jälkeen kestävät hankauksenkin. Sopivat koko kasvoille!

Lisätietoja

Crayons on koko monikäyttöisten meikkikynien kokoelmamme nimi. Sinun ei tarvitse miettiä silmänrajauskynien, huultenrajauskynien tai kulmakynien ostamista erikseen – saat kaiken yhdessä ja samassa kynässä. Valitse haluamasi väri ja ala piirtää vartalolle tai kasvoille! Kaikki Crayons-kynät ovat voidemaisia, kuivuvat iholla mattapintaisiksi ja pysyvät paikoillaan järkähtämättä (usko meitä, olemme yrittäneet hangata niitä pois). Haluatko häivyttää väriä? Toimi nopeasti, värit muuttuvat vedenkestäviksi vain muutamassa minuutissa! Crayons-tuotteita on saatavilla kahdessa erilaisessa setissä, mutta kaikkia kyniä voi ostaa myös yksittäin. Core Crayons Kit -setin sisältö: Brown Core Greige Core Light Core Black Core Grey Core White Core Kaikki Core Crayon Kit -setin Crayons-kynät ovat vegaanisia. 6 x 1,2 g
Sävy:Monivärinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331