Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Crayons Anger Mood
Crayons Anger Mood
ONLY AT KICKS

Crayons Anger Mood

Linda Hallberg

Crayons on koko monikäyttöisten meikkikynien kokoelmamme nimi.
16 €
Anger Mood
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Crayons
p89584625
v90183106
Linda Hallberg
EUR
16

Tuotearvostelut

Katri | 7.04.2019
Ensimmäinen ostoni Linda Hallbergilta. Musta väri sopii niin silmän rajaukseenkin kuin myös kevyesti käytettynä osaksi kulmameikkiäkin.
Mirella | 4.04.2019
Anger mood toimii huulilla rajauksessa sekä huulten värittämisessä. Ei tarvitse edes lisätä huulipunaa. Kestää pitkään ja kuluu huulilta kauniisti. Täydellinen sävy.
Riina | 9.03.2019
Hyvä häivytettävyys ja pysyy paikoillaan. Ei valu eikä murusta. Greige on go-to -sävy, kun haluan luonnollisen rajauksen.

Lisätietoja

Crayons on koko monikäyttöisten meikkikynien kokoelmamme nimi. Sinun ei tarvitse miettiä silmänrajauskynien, huultenrajauskynien tai kulmakynien ostamista erikseen – saat kaiken yhdessä ja samassa kynässä. Valitse haluamasi väri ja ala piirtää vartalolle tai kasvoille! Kaikki Crayons-kynät ovat voidemaisia, kuivuvat iholla mattapintaisiksi ja pysyvät paikoillaan järkähtämättä (usko meitä, olemme yrittäneet hangata niitä pois). Haluatko häivyttää väriä? Toimi nopeasti, värit muuttuvat vedenkestäviksi vain muutamassa minuutissa! Kaikki sävyt ovat vegaanisia Daring-sävyä lukuun ottamatta.
Sävy:Punainen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331