Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 18.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee Postin lähetyksiä). Lue lisää >>

Mood Crayons Kit
Mood Crayons Kit
ONLY AT KICKS

Mood Crayons Kit

Linda Hallberg

Crayons on koko monikäyttöisten meikkikynien kokoelmamme nimi.
47 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Mood Crayons Kit
p89584619
v89584620
Linda Hallberg
EUR
47

Tuotearvostelut

Satu | 13.05.2019
Linda Hallbergin meikkikynät ovat yksiä parhaista mitä on saatavilla. Hinta-laadusuhde on myös loistava, ja tämä pakkaus on kaunis ja kätevä.

Lisätietoja

Crayons on koko monikäyttöisten meikkikynien kokoelmamme nimi. Sinun ei tarvitse miettiä silmänrajauskynien, huultenrajauskynien tai kulmakynien ostamista erikseen – saat kaiken yhdessä ja samassa kynässä. Valitse haluamasi väri ja ala piirtää vartalolle tai kasvoille! Kaikki Crayons-kynät ovat voidemaisia, kuivuvat iholla mattapintaisiksi ja pysyvät paikoillaan järkähtämättä (usko meitä, olemme yrittäneet hangata niitä pois). Haluatko häivyttää väriä? Toimi nopeasti, värit muuttuvat vedenkestäviksi vain muutamassa minuutissa! Crayons-tuotteita on saatavilla kahdessa erilaisessa setissä, mutta kaikkia kyniä voi ostaa myös yksittäin. Mood Crayons Kit -setin sisältö: Happy Mood – Keltainen Likeable Mood – Oranssi Daring Mood – Sininen Calm Mood - Harmaa Kaikki Mood Crayon Kit -setin Crayons-kynät ovat vegaanisia, karmiinia sisältävää Daring Mood Crayon -kynää lukuun ottamatta. 5 x 1,2 g
Sävy:Monivärinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331