Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Infinity Palette
Infinity Palette
Infinity Palette
Infinity Palette
ONLY AT KICKS

Infinity Palette

Linda Hallberg

LH Cosmetics Infinity Palette on monikäyttöinen paletti, joka mahdollistaa useat eri meikkityylit.
42 €

Tuotearvostelut

Maria | 9.01.2019
Viittä vaille täydellinen monitoimipaletti! Kaikki sävyt (8 x 3,5g) ovat sopivan pigmenttisiä ja kerrostettavissa. Fornax ja Cigar toimivat todella hyvin kulmavärinä, Cigar ja Maffei varjostuksiin, Zwiggy ja Maffei aurinkopuuterina. Pinwheel ja Andromeda ovat hyviä shimmerisiä poskipunia, Virgio ja Milky Way puolestaan kivoja highlightereita. Sävyjä on todella helppo sekoittaa keskenään täydellisen värin luomiseksi milloin mihinkin tarpeeseen. Luomiväreinä nämä blendautuu kuin unelma ja ovat todella helppokäyttöisiä. Itse olisin ehkä kaivannut Pinwheel-sävystä mattaversion, jolloin tämä paletti olisi ollut aivan täydellinen omiin tarpeiisini. Tästä huolimatta paletti on minulla jokapäiväisessä käytössä enkä luopuisi!
Sohvi | 16.08.2018
Tämä on loisto tuote! Olen käyttänyt tätä joka päivä, ihan kaikkeen! Kulmakarvoihin, poskipunana, varjostuksiin sopivat pari kylmempää sävyä( mulla on todella vaalea iho), highlighteriksi ja silmämeikkiin! Helppo häivyttää ja kerrostaa pigmenttiä. Ihan parasta!
Jenni | 4.05.2018
Yksi parhaista meikkituotteista! Teen tällä päivittäin koko silmämeikin. Ensin pohjustan luomet mattaisella vaalean ruskealla, sitten tuon liikkuvalle luomelle hohtoa kimaltelavalla vaalean ruskella, korostan sisänurkkaa ja kulmaluuta valkoisella ja ulkokulmia tummemmalla ruskealla. Rajaan silmän mustalla. Silmämeikin lisäksi korostan kasvojenpiireitä tummemmalla ruskealla ja käytän vielä poskipunana punaisia sävyjä.

Lisätietoja

LH Cosmetics Infinity Palette on monikäyttöinen paletti, joka mahdollistaa useat eri meikkityylit. Paletti sisältää kahdeksan runsaspigmenttistä kimaltavaa ja mattapintaista sävyä, joita voidaan käyttää kasvoille ja vartalolle. LH Cosmetics -merkin perustaja, Linda Hallberg, että hänen tuotteensa, kuten Infinity Palette, sekä innostavat sinua kokeilemaan uutta että helpottavat meikkausrutiiniasi. Anna siis luovuuden kukkia tämän monikäyttöisen paletin avulla. Kaikkia värejä voidaan käyttää kuivina tai kostealla siveltimellä. Infinity Palette on täydellinen erilaisten silmämeikkien luomiseen, contouring-meikkiin ja korostuksiin tai täydellisten kulmakarvojen luomiseen – sinä itse päätät. Paletissa on värejä kylmän vaaleista kimallesävyistä lämpimiin ruskeisiin mattasävyihin. Värien koostumus on helppokäyttöinen, ja peittävyyttä on helppo lisätä kerroksittain. Paletti on hajusteeton eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Sävyt: • Virgio: lämmin, kullanhohtoinen vaalea sävy • Milky way: kylmä, hopeanhohtoinen vaalea sävy • Andromeda: lämmin, kullanhohtoinen roosa sävy • Pinwheel: kylmä, hopeanhohtoinen roosa sävy • Maffei: lämmin, mattapintainen hiekkasävy 8 x 3,5 g
KICKS Beauty Awards 2018 -voittaja: paras monikäyttöinen tuote
Sävy:Monivärinen
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331