Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Viimeinen mahdollisuus: meikkivoiteet, pohjusteet, puuterit ja peitevärit -20% 

Infinity Palette
Infinity Palette
Infinity Palette
Infinity Palette
ONLY AT KICKS

Infinity Palette

Linda Hallberg

LH Cosmetics Infinity Palette on monikäyttöinen paletti, joka mahdollistaa useat eri meikkityylit.
42 €

Tuotearvostelut

Sohvi | 16.08.2018
Tämä on loisto tuote! Olen käyttänyt tätä joka päivä, ihan kaikkeen! Kulmakarvoihin, poskipunana, varjostuksiin sopivat pari kylmempää sävyä( mulla on todella vaalea iho), highlighteriksi ja silmämeikkiin! Helppo häivyttää ja kerrostaa pigmenttiä. Ihan parasta!
Jenni | 4.05.2018
Yksi parhaista meikkituotteista! Teen tällä päivittäin koko silmämeikin. Ensin pohjustan luomet mattaisella vaalean ruskealla, sitten tuon liikkuvalle luomelle hohtoa kimaltelavalla vaalean ruskella, korostan sisänurkkaa ja kulmaluuta valkoisella ja ulkokulmia tummemmalla ruskealla. Rajaan silmän mustalla. Silmämeikin lisäksi korostan kasvojenpiireitä tummemmalla ruskealla ja käytän vielä poskipunana punaisia sävyjä.
Anneli | 11.03.2018
Täydellinen paletti vaikkapa matkalle mukaan.Sopii hyvin aloitttelijalle.

Lisätietoja

LH Cosmetics Infinity Palette on monikäyttöinen paletti, joka mahdollistaa useat eri meikkityylit. Paletti sisältää kahdeksan runsaspigmenttistä kimaltavaa ja mattapintaista sävyä, joita voidaan käyttää kasvoille ja vartalolle. LH Cosmetics -merkin perustaja, Linda Hallberg, että hänen tuotteensa, kuten Infinity Palette, sekä innostavat sinua kokeilemaan uutta että helpottavat meikkausrutiiniasi. Anna siis luovuuden kukkia tämän monikäyttöisen paletin avulla. Kaikkia värejä voidaan käyttää kuivina tai kostealla siveltimellä. Infinity Palette on täydellinen erilaisten silmämeikkien luomiseen, contouring-meikkiin ja korostuksiin tai täydellisten kulmakarvojen luomiseen – sinä itse päätät. Paletissa on värejä kylmän vaaleista kimallesävyistä lämpimiin ruskeisiin mattasävyihin. Värien koostumus on helppokäyttöinen, ja peittävyyttä on helppo lisätä kerroksittain. Paletti on hajusteeton eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Sävyt: • Virgio: lämmin, kullanhohtoinen vaalea sävy • Milky way: kylmä, hopeanhohtoinen vaalea sävy • Andromeda: lämmin, kullanhohtoinen roosa sävy • Pinwheel: kylmä, hopeanhohtoinen roosa sävy • Maffei: lämmin, mattapintainen hiekkasävy 8 x 3,5 g
KICKS Beauty Awards 2018 -voittaja: paras monikäyttöinen tuote
Sävy:Monivärinen
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331