Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Crayons Black Core
Crayons Black Core
ONLY AT KICKS

Crayons Black Core

Linda Hallberg

Crayons on koko monikäyttöisten meikkikynien kokoelmamme nimi.
16 €
Black Core
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Katri | 7.04.2019
Ensimmäinen ostoni Linda Hallbergilta. Musta väri sopii niin silmän rajaukseenkin kuin myös kevyesti käytettynä osaksi kulmameikkiäkin.
Mirella | 4.04.2019
Anger mood toimii huulilla rajauksessa sekä huulten värittämisessä. Ei tarvitse edes lisätä huulipunaa. Kestää pitkään ja kuluu huulilta kauniisti. Täydellinen sävy.
Riina | 9.03.2019
Hyvä häivytettävyys ja pysyy paikoillaan. Ei valu eikä murusta. Greige on go-to -sävy, kun haluan luonnollisen rajauksen.

Lisätietoja

Crayons on koko monikäyttöisten meikkikynien kokoelmamme nimi. Sinun ei tarvitse miettiä silmänrajauskynien, huultenrajauskynien tai kulmakynien ostamista erikseen – saat kaiken yhdessä ja samassa kynässä. Valitse haluamasi väri ja ala piirtää vartalolle tai kasvoille! Kaikki Crayons-kynät ovat voidemaisia, kuivuvat iholla mattapintaisiksi ja pysyvät paikoillaan järkähtämättä (usko meitä, olemme yrittäneet hangata niitä pois). Haluatko häivyttää väriä? Toimi nopeasti, värit muuttuvat vedenkestäviksi vain muutamassa minuutissa! Kaikki sävyt ovat vegaanisia Daring-sävyä lukuun ottamatta.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331