Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

True Match Foundation 1.N Ivory
True Match Foundation 1.N Ivory
True Match Foundation 1.N Ivory

True Match Foundation 1.N Ivory

Loreal

True Match -meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. Antaa luonnollisen peittävyyden ja antaa ihon hengittää.
18,30 €
1.N Ivory
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
True Match Foundation
p88412190
v88694319
Loreal
EUR
18.3

Tuotearvostelut

Anna | 13.06.2019
Ihan hyvä meikkivoide, ei kuitenkaan parhaimmasta päästä. Kerääntyy melko nopeasti juonteisiin ja tummuu iholla jonkin verran, saaden rajan kaulan kasvojen välille. Meikkivoiteen levitys onnistuu kuitenkin hyvin ja jälki on tasaista. Voiteessa on pieniä kimallehippusia, jotka kuitenkin näkyvät vain kirkkaassa valossa.
Sinzu | 4.05.2019
Kauniin ja heleän lopputuloksen antava meikkivoide on lempparini markettimerkeistä. Meikkivoiteessa on pienenpieniä kultahippusia (näkee pullosta), jotka jättää iholle kuulaan lopputuloksen. Meikkivoide on ohut, mutta silti sopivan peittävä. Tuote on hyvin riittoisa.
Katri | 5.03.2019
Ei sovi kuivalla iholle. Kerääntyy ikävästi kuiviin kohtiin ja alkaa rakoilla. Muille ihotyypeille todennäköisesti tarjoaa hyvää peittävyyttä.

Lisätietoja

True Match -meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. Antaa luonnollisen peittävyyden ja antaa ihon hengittää. Kosteuttava, E-vitamiinia ja glyserolia sisältävä koostumus antaa iholle miellyttävän pehmeän tunteen koko päiväksi. True Match -meikkivoide on kuin yhtä oman ihonsävysi kanssa. Tee True Match Matchmaker -testi ja löydä oma sävysi!
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331