Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Havana Camila Cabello Eye Shadow 1 In Love

Havana Camila Cabello Eye Shadow 1 In Love

Loreal

Täyteläinen puuterimainen luomiväri. Ensimmäinen tuotesarjamme ikinä, joka on kehitetty yhteystyössä artisti Camila Cabellon kanssa.
9 €
1 In Love
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Täyteläinen puuterimainen luomiväri. Ensimmäinen tuotesarjamme ikinä, joka on kehitetty yhteystyössä artisti Camila Cabellon kanssa. Havana Camila Cabello -kokoelma on saanut inspiraationsa Havanan luonnollisesta kauneudesta ja värimaailmasta. Camila rakastaa käyttää näitä nudesävyjä yhdessä korostetun, viettelevän ja hehkuvan silmämeikin kanssa. Se saa hänen tuntemaan itsensä luonnollisen kauniiksi. Camilan kokoelma sisältää auringonhehkuisia aurinkopuutereita, rantalookiin sopivia luomivärisävyjä ja kasteenraikkaita, kiiltäviä huulipunia.
Sävy:Vaaleanpunainen
Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331