Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Double Extension Beauty Tube Mascara

Double Extension Beauty Tube Mascara

Loreal

Double Extension -maskara sopii sinulle, kun haluat luoda ripsiin maksimaalista tuuheutta, pituutta ja väriä kahdessa eri vaiheessa.
21,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Soils | 21.02.2018
Tämä ripsiväri on oma suosikkini koska se ei leviä eikä tahraa. Ripsiväri kestää esimerkiksi pienen vesistaeen tai kosteuden mutta lähtee lämpiällä vedellä tosi helposti "soiroina" eli ei leviä tikin naamaa pestessä. Antaa myös kivasti tuuheutta ja pituutta.

Lisätietoja

Double Extension -maskara sopii sinulle, kun haluat luoda ripsiin maksimaalista tuuheutta, pituutta ja väriä kahdessa eri vaiheessa. Innovatiivinen "black ink" -koostumus luo säväyttävän rohkean, pitkäkestoisen lookin. Koostumus sekä levittyy helposti että lähtee helposti meikinpoistoaineella.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331