Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 18.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee Postin lähetyksiä). Lue lisää >>

Telescopic Mascara Black
Telescopic Mascara Black

Telescopic Mascara Black

Loreal

Telescopic-maskara sopii sinulle, kun haluat klassisen pidentävän ja erottelevan maskaran. Maskaran kapea, kumiharjaksinen harja antaa pidentävän vaikutuksen.
19,10 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Telescopic Mascara
p643012f
v32334229
Loreal
EUR
19.1

Tuotearvostelut

Riina | 9.11.2018
Omat ripseni ovat vaaleat, tuuheahkot, mutta hennot, eivät pitkät eivätkä lyhyet, joissa taivutukset pysyvät hyvin. Tämä ripsiväri tekee ripsistäni paksut ja värjää ne aivan kärkiin asti, saaden ne näyttämään pidemmiltä. Ripsiharjalle on ajoittain käyttöä ja kutsuisinkin ripsiväriä high risk high reward tyyppiseksi, sillä yksi väärä liike saattaa tehdä näyttävistä ja kauniista ripsistä hirvittävät hämähäkin koivet.

Lisätietoja

Telescopic-maskara sopii sinulle, kun haluat klassisen pidentävän ja erottelevan maskaran. Maskaran kapea, kumiharjaksinen harja antaa pidentävän vaikutuksen. Innovatiivinen "black ink" -koostumus luo säväyttävän rohkean, pitkäkestoisen lookin. Koostumus sekä levittyy helposti että lähtee helposti meikinpoistoaineella.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331