Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Nordic Chic CC Color Correcting Pen Peach
Nordic Chic CC Color Correcting Pen Peach
Nordic Chic CC Color Correcting Pen Peach

Nordic Chic CC Color Correcting Pen Peach

Lumene

Nordic Chic CC Color Correcting Peitekynän kevyt koostumus häivyttää kaikenlaisia ihon värivirheitä luoden kasvoille tasaisen virheettömän ilmeen.
15,90 €
Peach
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Nordic Chic CC Color Correcting Pen
p89936085
v89936088
Lumene
EUR
15.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Nordic Chic CC Color Correcting Peitekynän kevyt koostumus häivyttää kaikenlaisia ihon värivirheitä luoden kasvoille tasaisen virheettömän ilmeen. Nordic Chic CC Peitekynäsävyt on kehitetty neutraloimaan kasvoilta punaisuutta, kirkastamaan ”sameaa” ihoa sekä häivyttämään sinertäviä ihoalueita, kuten tummia silmänalusia. Ilmavan kevyiden koostumusten ansioista tuotetta voi käyttää joko ennen tai jälkeen Nordic Chic Color Correcting CC Meikkivoiteen levitystä.
Vihreä neutraloi punaisuutta. Persikka neutraloi tummia silmänalusia. Lila kirkastaa sameaa ihoa. Aloita pienten ihonsävyn virheiden neutraloiminen CC Color Correcting Peitekynillä – valitse näistä yksi tai useampi tarpeesi mukaan! Jatka yhtenäistämällä ja tasoittamalla kasvomeikki CC Color Correcting Meikkivoiteella. Viimeistele kasvomeikki CC Color Correcting Puuterilla. Näin saat iholle täydellisen mattapinnan ja voit halutessasi lisätä sillä vielä punaisuutta neutraloivaa vaikutusta.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331