Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Invisible Illumination Instant Glow Primer SPF 30 30 ml

Invisible Illumination Instant Glow Primer SPF 30 30 ml

Lumene

29,90 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Jenni | 5.09.2018
Kokeilin tätä, koska haluaisin löytää aurinkosuojavoiteen, joka toimii hyvin arkena meikin alla, talvella myös. Plussaa 30 suojakertoimesta ja siitä, että antaa kasvoille kaunista hehkua, eikä ole aurinkorasvamainen voide. Miinusta siitä, ettei jätä ihoa sileäksi tai mattaiseksi, vaan voide on melko öljyinen, mikä huonontaa meikin pysyvyyttä ja saa ihon rasvoittumaan nopeammin.
Elisa | 31.05.2018
Antaa upean ja luonnollisen hohdon kasvoille. Iho näyttää terveeltä ja hohtavalta mutta ei ollenkaan kimaltavalta. Pitää meikin hyvin paikoillaan eikä rasvoittuva ihonikaan kiillä tavallista enempää päivän päätteeksi. Iho ei ole palanut kertaakaan vaikka olisi koko päivän ulkona, joten suojakerroinkin toimii.

Lisätietoja

Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331