Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Invisible Illumination Instant Glow Primer SPF 30 30 ml
Kampanja -20%

Invisible Illumination Instant Glow Primer SPF 30 30 ml

Lumene

23,92 €29,90 €

Tuotearvostelut

Jenni | 5.09.2018
Kokeilin tätä, koska haluaisin löytää aurinkosuojavoiteen, joka toimii hyvin arkena meikin alla, talvella myös. Plussaa 30 suojakertoimesta ja siitä, että antaa kasvoille kaunista hehkua, eikä ole aurinkorasvamainen voide. Miinusta siitä, ettei jätä ihoa sileäksi tai mattaiseksi, vaan voide on melko öljyinen, mikä huonontaa meikin pysyvyyttä ja saa ihon rasvoittumaan nopeammin.
Elisa | 31.05.2018
Antaa upean ja luonnollisen hohdon kasvoille. Iho näyttää terveeltä ja hohtavalta mutta ei ollenkaan kimaltavalta. Pitää meikin hyvin paikoillaan eikä rasvoittuva ihonikaan kiillä tavallista enempää päivän päätteeksi. Iho ei ole palanut kertaakaan vaikka olisi koko päivän ulkona, joten suojakerroinkin toimii.

Lisätietoja

Lopputulos:Dewy
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331