Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Blur Foundation 0.5 Fair Nude
Blur Foundation 0.5 Fair Nude

Blur Foundation 0.5 Fair Nude

Lumene

Samettisen tuntuinen ja pitkäkestoinen meikkivoide luo välittömästi sileän ja virheettömän näköisen ihon. Blur -meikkivoide luo ihollesi luonnollisen peittävän, puolimatan lopputuloksen.
17,90 €
0.5 Fair Nude

Tuotearvostelut

Maiju | 11.03.2018
Kevyen tuntuinen mutta kohtalaisesti peittävä meikkivoide. Kiinnitän tämän puuterilla, sillä ilman sitä meikin pinta jää tahmeaksi enkä luota silloin sen pysyvyyteen. Voisi olla makuuni vähän peittävämpi, koostumus ja muut ominaisuudet ovat mieleisiä. Etenkin aurinkosuojasta plussaa. Ei kuivata, ärsytä tai korosta ihoni kuivuutta. Hyvä hinta/laatusuhde!
Satu | 11.03.2018
Ihanan peittävä mutta kevyehkö meikkivoide joka jättää luonnollisen lopputuloksen. Tämä on mielestäni parhaita halvemmista meikkivoiteista, ja siitä on tullut yksi luottotuotteistani.
Kiia | 8.03.2018
Peittävä, mutta kevyen tuntunen meikkivoide! Värisävyt löytyy hyvinkin vaaleille, helppo levittää ja pysyy pitkään :)

Lisätietoja

Samettisen tuntuinen ja pitkäkestoinen meikkivoide luo välittömästi sileän ja virheettömän näköisen ihon. Blur -meikkivoide luo ihollesi luonnollisen peittävän, puolimatan lopputuloksen. Innovatiivinen, täyteläisen vaahtomainen koostumus sulautuu kuin samettiseksi hunnuksi ihon pinnalle. Yhdessä valoa heijastavien pigmenttien kanssa toimiva, tasoittava silikoniteknologia häivyttää optisesti pienet juonteet ja ihon epätasaisuudet – tuloksena välittömästi virheettömän näköinen ja heleä iho. Sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä sekä kirkastavaa, runsaasti antioksidantteja sisältävää lakansiemenuutetta. Meikkivoide on hajusteeton. Keskitason peittävyys (4/5). Sopii kaikille ihotyypeille. SPF 15
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331