Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Studio Face & Body Foundation N1
Studio Face & Body Foundation N1

Studio Face & Body Foundation N1

MAC

Nestemäinen meikkivoide, joka mahdollistaa kevyen tai puolipeittävän, satiininsileän ja luonnollisen lopputuloksen. Ihoa hoitava, pitkäkestoinen ja vedenkestävä.
31 €
N1
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Studio Face & Body Foundation
p158209
v79685095
MAC
EUR
31

Tuotearvostelut

Laura | 6.04.2019
Ikuinen suosikkituote, josta en luovu koskaan. Lämmitän meikkivoidetta sormieni välissä ennen kuin hieron sen kevyesti kasvoilleni kunnes tunnen kitkan tunteen tuotteessa. Mac Face and Body antaa uskomattoman sekaiholleni kauniin, kuulaan ja luonnollisen lopputuloksen, joka kuitenkin tasoittaa ihon sävyeroja ja peittää näppyjä. Tiedän tämän myös sopivan kuivalle/herkälle iholle. Ennen tämän meikkivoiteen kokeilua luulin, että vain full coverage meikkivoiteilla voi saada kauniin lopputuloksen. Mutta tämä on upea tuote - En ole koskaan löytänyt yhtä täydellistä.
Karita | 6.08.2018
Täytyy kyllä kehua nyt ja oikein kunnolla! Olen ollut aina henkeen ja vereen full coverage -tyttöjä, mutta testattuani tätä en ainakaan näin kesällä enää palaa stydimpään meikkivoiteeseen. Sulautuu ihoon täydellisesti ja pysyy kauniina koko päivän. Yksi miinus siitä, että näyttää paljon paremmalta sormin levitettynä kuin meikkisienellä tai siveltimellä, enkä tykkää, että sormet on meikkivoiteessa mutta pikkujuttuja :)
Paula | 25.07.2018
Ehdottomasti yksi lempimeikkivoiteistani. Etenkin kesäisin, halutessani hieman kevyempää peittävyyttä, mistä oma iho saa kuultaa alta, tämä on loistava. Toimii kuitenkin ympäri vuoden arkimeikissä upeasti. Sävyvalikoima on laaja ja kokoelmistani löytyykin talvelle ja kesälle omat sävyt. Lopputulos on hehkuva ja mielestäni pysyy hyvin. Ja se mitä päivän aikana "kuluu" pois ei kuitenkaan keräänny rumasti kasvojen uurteisiin tai jätä läiskiä. Itselläni pintakuiva/normaali iho.

Lisätietoja

Nestemäinen meikkivoide, joka mahdollistaa kevyen tai puolipeittävän, satiininsileän ja luonnollisen lopputuloksen. Ihoa hoitava, pitkäkestoinen ja vedenkestävä.
Koko:50 ml
Ihotyyppi:Kuiva
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331