Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Studio Fix Fluid Foundation NC15
Studio Fix Fluid Foundation NC15

Studio Fix Fluid Foundation NC15

MAC

Moderni meikkivoide, joka yhdistää luonnollisen mattapinnan, puolipeittävän koostumuksen. Miellyttävä ja kestävä: kestää jopa kahdeksan tuntia. Helppo levittää.
34,50 €
NC15
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Studio Fix Fluid Foundation
p630518
v31737547
MAC
EUR
34.5

Tuotearvostelut

Sunshine | 7.01.2020
Tää meikkivoide on paras mitä oon kokeillu hintalaatusuhteeltaan! +Peittävyys +Tuotetta ei tarvitse laittaa kasvoille paljoa, joten myös riittoisa +Helppo työstettävä, pysyvä, muut meikkituotteet kerrostuvat kauniisti tämän päälle, kuten highlighter & brownser!
Karina | 22.10.2019
Olen kokeillut monia eri meikkivoiteita, mutta tulen aina siihen lopputulokseen, että tämä meikkivoide on yksinkertaisesti paras iholleni. Se sulautuu iholle samettisesti ja peittävyyden saa kerrostettua todella hyväksi. Pysyy kasvoilla pitkään ja tuntuu jostain syystä paljon kosteuttavammalta, kuin monet muut mattaiset meikkivoiteet. Hajuunkin olen ajan myötä tottunut. En yksinkertaisesti tiedä parempaa meikkivoidetta.
Anne | 13.05.2019
Kestosuosikkini! Peittävä, kestävä ja kevyen tuntuinen kasvoilla.

Lisätietoja

Moderni meikkivoide, joka yhdistää luonnollisen mattapinnan, puolipeittävän koostumuksen. Miellyttävä ja kestävä: kestää jopa kahdeksan tuntia. Helppo levittää. Lisääminen on helppoa ja nopeaa sileän pinnan aikaansaamiseksi. Sisältää erikoisvalmisteista mikrosoitua pigmenttiä ja pehmeää puuteria, jotka mahdollistavat erittäin sileän ja virheettömän lopputuloksen. Imeytyy ja levittää rasvaa. Sisältää tarkoin valittuja ihoa hoitavia ainesosia. Öljytön.
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Kuiva
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331