Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Studio Fix 24H Smooth Wear Concealer NC10
Studio Fix 24H Smooth Wear Concealer NC10
Studio Fix 24H Smooth Wear Concealer NC10

Studio Fix 24H Smooth Wear Concealer NC10

MAC

Erittäin kevyt nestemäinen peitevoide tarjoaa rajatonta peittävyyttä, häivyttää ihon virheitä ja tuntuu mukavalta koko päivän.
20,50 €
NC10
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Studio Fix 24H Smooth Wear Concealer
p90234573
v90234574
MAC
EUR
20.5

Tuotearvostelut

Karoliina | 9.10.2018
Etsin korvaajaa Smashboxin BB cream eyes-peiteaineelle, joka myyjän mukaan on lopetettu ja minulle suositeltiin tätä. Tykkäsin kovasti, kivan "ohut" ja kermaisesti häivyttyvä koostumus, joka ei kerry juonteisiin eikä saa kuivia silmänalusiani näyttämään entistä kurttuisemmilta. Sain näytteen sävystä NW15, jonka persikkainen pohjasävy taittaa silmänalusten sinisyyttä kivasti tuo kauniisti valoa silmiin. Jos omaat todella tummat silmänaluset niin niitä tämä ei ehkä riitä peittämään, mutta vähän tummille ja väsähtäneille silmän alusille toimii erinomaisesti. Aion käydä ostamassa täysikokoisen tuotteen!

Lisätietoja

Erittäin kevyt nestemäinen peitevoide tarjoaa rajatonta peittävyyttä, häivyttää ihon virheitä ja tuntuu mukavalta koko päivän. Koostumus kestää 24 tuntia tarjoten puolipeittävästä täysin peittävään lopputuloksen. Iho näyttää sileämmältä, tasaisemmalta ja selfie-valmiilta. Pieni sienikärkinen levitin helpottaa levittämistä mille tahansa alueelle, mikä tekee siitä välttämättömän taikasauvasi. Iho näyttää raikkaalta ja viimeistellyltä. Luonnollinen mattapinta ei näytä koskaan liian kuivalta tai paakkuuntuneelta.
Levitä suoraan iholle käyttäen sauvalevitintä ja häivytä.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331