Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Prep + Prime Fix +
Prep + Prime Fix +

Prep + Prime Fix +

MAC

Pirskahteleva vesimäinen annos vitamiineja ja kivennäisaineita. Sisältää runsaasti rauhoittavia ainesosia, kuten vihreän teen uutetta ja kurkku-uutetta.
20,50 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Anni | 17.04.2019
Tykkään. Vie puuterisuuden kasvoilta, mutta omasta mielestäni myös pidentää meikin kestoa/’fiksaa’ meikkiä kun tuotetta kasvoille suihkuttaa. Tuoksuista parhaat original, jossa ei varsinaisesti erityistä tuoksua ole ja toisena kookos. Hinta myös kohdillaan toisin kuin vaikkapa UD:n vastaavalla, vaikka sekin superhyvä on.
Anu | 11.04.2019
Ihana suike! Sumutin antaa mahtavan sumun ja tuote auttaa meikkiä näyttämään luonnolliselta, eikä niin puuteroidulta. Tykkään käyttää myös joskus meikin alla ihoa kosteuttamaan!
Emmi | 7.04.2019
Ihan paras monitoimisuihke josta en suostu luopumaan! Fix+ kosteuttaa ja raikastaa meikkiä ihanasti. Itse käytän sekä meikin päällä, että alla.

Lisätietoja

Pirskahteleva vesimäinen annos vitamiineja ja kivennäisaineita. Sisältää runsaasti rauhoittavia ainesosia, kuten vihreän teen uutetta ja kurkku-uutetta. Kaiken kruunaa raikas, luonnollinen ja energiaa antava sugipuun tuoksu. Saa ihon hehkumaan meikin alla. Suihkuta iholle – iho suorastaan janoaa sitä.
KICKS Beauty Awards 2017 ja 2018 -voittaja: paras meikinkiinnityssuihke
Koko:100 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Sävy:Transparentti
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331