Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal: Urban Decay All Nighter Setting Spray 118ml & Foreo LUNA mini 2 -30%. Voimassa 1.3. asti. Muista kirjautua sisään!

Maison Margiela Mutiny EdP 50 ml

Arvio
Valitse koko
Hinta
90,30 €
Etsi tuote myymälästä
Info
Maison Margiela Mutiny on ylistys moninaisuudelle.
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Mutiny EdP
p90230952
v90230954
Maison Margiela
EUR
90.3
Maison Margiela Mutiny on ylistys moninaisuudelle. Se symboloi rohkeutta, jota todellisen identiteettinsä paljastaminen vaatii, ja ilmentää sukupuolirooleista vapautunutta monikasvoista naiseutta – aitoa tunnetta omasta itsestä. Tässä tuoksussa on alitajuntaan vetoavaa glamouria. Pullon muotoiluun on saatu innoitusta Maison Margielan tyylistä. Décortiqué-tekniikka dekonstruktoi vanhan ja tutun tuodakseen sisäisen luonteen esiin. Mutinyn ydin paljastuu kultaisen uran hohteessa. Tuoksussa sen kukista herkin, tuberosa, yhdistyy nahkaan ainutkertaisella tavalla. Tämä aito ja voimakas ominaistuoksu paljastaa tuberosan monet ulottuvuudet: hurman, vetovoiman ja intohimon. Mutiny ei piittaa perinteistä tai yhdenmukaisuudesta. Mutiny rikkoo sääntöjä. Roolit kehittyvät ja muuttuvat. Tätä on My Mutiny. #MyMutiny
EAN:
3614271727602
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331