Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Grow Longer Caffeine Ginseng Leave In 250 ml
Kampanja -25%

Grow Longer Caffeine Ginseng Leave In 250 ml

Marc Anthony

Tukee hiusten tervettä kasvua. Sisältää luonnollista ginsengiä ja kofeiinia, jotka tekevät hiuksista paksummat, pidemmät ja terveemmät. Ginseng auttaa stimuloimaan vaurioituneita hiuksia.
11,93 €
15,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Grow Longer Caffeine Ginseng Leave In
p89073095
v89073096
Marc Anthony
EUR
11.925

Tuotearvostelut

Suvi | 22.02.2018
Tehokas takkujen selvittäjä. Tätä käytän aina hiusten pesun jälkeen.

Lisätietoja

Tukee hiusten tervettä kasvua. Sisältää luonnollista ginsengiä ja kofeiinia, jotka tekevät hiuksista paksummat, pidemmät ja terveemmät. Ginseng auttaa stimuloimaan vaurioituneita hiuksia. Kofeiini imeytyy hiustuppiin ja vahvistaa heikkoja juuria. Anti-break-koostumus auttaa korjaamaan kuluneita latvoja. E-vitamiini antaa kiiltoa. Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Pitää hiukset terveinä, antaa niille kiiltoa ja auttaa selvittämään takkuja.
Määrä: 250 ml
Suihkuta märkiin tai kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan. Kampaa hiukset. Älä huuhtele pois. Hiuspohjan hierominen edistää hiusten tervettä kasvua.
Koko:250 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331