Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

Grow Longer Caffein Ginseng Leave In 250 ml
Kampanja -25%

Grow Longer Caffein Ginseng Leave In 250 ml

Marc Anthony

Tukee hiusten tervettä kasvua. Sisältää luonnollista ginsengiä ja kofeiinia, jotka tekevät hiuksista paksummat, pidemmät ja terveemmät. Ginseng auttaa stimuloimaan vaurioituneita hiuksia.
11,92 €15,90 €

Tuotearvostelut

Suvi | 22.02.2018
Tehokas takkujen selvittäjä. Tätä käytän aina hiusten pesun jälkeen.

Lisätietoja

Tukee hiusten tervettä kasvua. Sisältää luonnollista ginsengiä ja kofeiinia, jotka tekevät hiuksista paksummat, pidemmät ja terveemmät. Ginseng auttaa stimuloimaan vaurioituneita hiuksia. Kofeiini imeytyy hiustuppiin ja vahvistaa heikkoja juuria. Anti-break-koostumus auttaa korjaamaan kuluneita latvoja. E-vitamiini antaa kiiltoa. Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Pitää hiukset terveinä, antaa niille kiiltoa ja auttaa selvittämään takkuja.
Määrä: 250 ml
Suihkuta märkiin tai kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan. Kampaa hiukset. Älä huuhtele pois. Hiuspohjan hierominen edistää hiusten tervettä kasvua.
Koko:250 ml
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331