Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

Grow Longer Caffein Ginseng Schampo 250 ml
Kampanja -25%

Grow Longer Caffein Ginseng Schampo 250 ml

Marc Anthony

Tukee tervettä hiusten kasvua. Sisältää luonnollista ginsengiä ja kofeiinia, jotka tekevät hiuksista paksummat, pidemmät ja terveemmät. Ginseng auttaa stimuloimaan vaurioituneita hiuksia.
9,67 €12,90 €

Tuotearvostelut

Emilia | 2.10.2018
Suosikkishampooni. En tiedä tukeeko tämä hiusten kasvua, mutta tuoksu on aivan ihana ja pesun jälkeen hiukset ovat todella puhtaat ja sileät!
Sonja | 6.08.2018
Paras sulfaatiton shampoo mitä olen kokeillut. Plussaa kahvituoksusta. Vaahtoutuu hyvin!
Katarina | 7.03.2018
Hiukset tulee puhtaaksi, mutta tuuheuttavaa vaikutusta en huomannut.

Lisätietoja

Tukee tervettä hiusten kasvua. Sisältää luonnollista ginsengiä ja kofeiinia, jotka tekevät hiuksista paksummat, pidemmät ja terveemmät. Ginseng auttaa stimuloimaan vaurioituneita hiuksia. Kofeiini imeytyy hiustuppiin ja vahvistaa heikkoja juuria. Anti-break-koostumus auttaa korjaamaan rasittuneita latvoja. E-vitamiini antaa kiiltoa. Puhdistaa hellävaraisesti. Levitä kosteisiin hiuksiin ja vaahdota. Pitää hiukset terveinä, antaa kiiltoa ja vahvistaa rasittuneita latvoja.
Määrä: 250 ml
Levitä märkiin hiuksiin. Hiero hiuksiin ja huuhtele pois. Toista tarvittaessa.
Koko:250 ml
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331