Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

masque B.A.R

MasqueBar on innovatiivinen ja kiehtova kosmetiikan brändi, jonka tehokkailla ainesosilla saavutat upeita tuloksia. Sarja on kehitetty Koreassa, jolla on pitkää tunnettu historia ja kokemus kosmetiikkatuotteiden valmistuksesta. K-beauty trendi on nyt kovempi kuin koskaan aiemmin. MasqueBar -tuotteilla saat ylellisen Spa- hoitola kokemuksen kotona edulliseen hintaan. Joten nauti rentouttavista kasvojenhoitotuotteista ja tunne niiden teho jo ensimmäisellä käyttökerralla. 

30 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331