Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

False Lash Effect Fusion Mascara 01 Black
False Lash Effect Fusion Mascara 01 Black
False Lash Effect Fusion Mascara 01 Black
False Lash Effect Fusion Mascara 01 Black

False Lash Effect Fusion Mascara 01 Black

Max Factor

Kahden maailman parhaat puolet! Uudessa Fusion Mascarassa palkitun False Lash Effect Mascaran menestysharja yhdistyy kaikkien aikojen suosituimpaan koostumukseemme.
19,90 €
01 Black
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
False Lash Effect Fusion Mascara
p878250
v43145150
Max Factor
EUR
19.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Kahden maailman parhaat puolet! Uudessa Fusion Mascarassa palkitun False Lash Effect Mascaran menestysharja yhdistyy kaikkien aikojen suosituimpaan koostumukseemme. Entä tulos? 3-in-1-vaikutelma! Saat näyttävää tuuheutta, upeaa pituutta ja 100 % ripsiglamouria! Suurempaan harjaan tulee automaattisesti enemmän ripsiväriä, ja se jakautuu lisäksi tasaisesi koko ripsille sen sijaan, että kaikki jäisi ripsien tyveen. Patentoitu Liquid Lash -koostumus sisältää erityisiä ripsenpidennyskuituja, jotka vahvistavat kaikkien ripsiesi vaikutelmaa lisäämällä pituutta niin dramaattisesti, että ne näyttävät jatkuvan ikuisesti. Kaikki tämä tekee katseestasi vastustamattoman naisellisen ja upean – joka kerta!
Aloita harjan leveällä puolella ja tee sik-sak-liikkeitä aivan silmän lähellä. Erottele sitten harjan kärjellä ripset täydellisesti toisistaan aivan niiden kärkeen saakka. Näin saat pisimmät, tuuheimmat ja näyttävimmät ripset – ja keräät taatusti katseita.
Koko:13.1 ml
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331