Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

Fit Me Foundation 115 Ivory
Fit Me Foundation 115 Ivory

Fit Me Foundation 115 Ivory

Maybelline

Täydellisesti yhteensopivat kasvomeikkituotteet juuri sinulle: • Luonnollinen meikkivoide: Ainutlaatuisen läpikuultavan meikkivoidepohjan ansiosta väripigmentit...
13,50 €
115 Ivory
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Fit Me Foundation
p108398
v77392553
Maybelline
EUR
13.5

Tuotearvostelut

Kati | 11.11.2019
Tämä on oikein hyvä arkimeikkivoide kuivalle, ikääntyvälle iholle. Kosteuttaa ja lopputulos on luonnollinen, ihoa ei yhtään kiristele. Juhlaan voi valita jonkun peittävämmän tuotteen, mutta varmasti tälläkin pärjää hyvin jos kerrostaa. Kelpo ja edullinen tuote.
Emilia | 13.05.2019
Paras medium-peittävä meikkivoide, jota voi myös halutessaan kerrostaa lisää! Todella kevyt koostumus, joka jää heleäksi, mutta toimii hyvin myös rasvaisella iholla.
Maria | 11.04.2019
Tämä meikkivoide oli talvi-ihon pelastus. Koostumus on nestemäinen ja helppo levittää siveltimellä tai sienellä. Peittävyys on ehkä keskitasoa ja antaa oman ihon kuultaa juuri sopivasti läpi, jotta lopputulos on luonnollinen. Tämä pysyy hyvin kasvoilla ja pelkkä kevyt puuterointi jättää luonnollisen hehkun kasvoille.

Lisätietoja

Täydellisesti yhteensopivat kasvomeikkituotteet juuri sinulle: • Luonnollinen meikkivoide: Ainutlaatuisen läpikuultavan meikkivoidepohjan ansiosta väripigmentit sulautuvat täydellisesti ihosi omaan sävyyn. • Hehkeä: 24 tuntia kosteuttava*, kevyt koostumus antaa ihosi hengittää. Sisältää heleyttävää C-vitamiinia. • 100% sinä: Lopputulos juuri niin kuin sen kuuluukin olla: ihosi sävyn kanssa täydellisesti yhteensopiva. *Ihon kosteustason mittaus
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Sekaiho|Ikääntynyt|Normaali|Kuiva
Sävy:Beige
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331