Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Biotherm Waterlover

Kesä on vihdoin täällä! Se tarkoittaa, että ihosi tarvitsee erityistä huolenpitoa. Käytä Biothermin Life Plankton Elixir -seerumia rutiinisi ensimmäisenä askeleena. Levitä iholle sen jälkeen ihanan raikas päivävoide kuten Biotherm Aquasource Gel -kosteusgeeli tuomaan lisäkosteutusta. Älä unohda vartalon ihoa! Klassikkomme, kosteuttava Lait Corporel -vartalovoide jättää kevyen sitrustuoksun ihollesi. 

Ulkona oleillessa suosittelemme käyttämään aurinkovoidetta, jossa on suojakerroin 30 tai 50. Tähän sopii ihanteellisesti Biothermin Joutsenmerkitty Waterlover Sun Milk -aurinkovoide. Levitä voidetta uusi kerros iholle säännöllisesti (vähintään joka toinen tunti), ylläpitääksesi riittävää suojaustehoa.

Etusi: Ostaessasi 2 Biotherm-tuotetta, saat kokeilukokoisia tuotteita sisältävän setin. Rajoitettu erä.

Ensimmäinen Joutsenmerkin saanut aurinkovoiteemme, joka on kehitetty tietoiselle kuluttajalle, joka haluaa suojata ihoaan kunnioittaen kasviplanktonia ja vedenalaista ympäristöä.
Waterlover Sun Milk SPF 50 -aurinkosuojavoiteen koostumus on pehmeä ja miellyttävä. Se on helposti levittyvä ja se imeytyy nopeasti jättämättä iholle valkoisia jälkiä. Biohajoava aurinkosuojavoiteemme on vettähylkivä ja sopii herkälle iholle.

Etusi: Ostaessasi 2 Biotherm-tuotetta, saat kokeilukokoisia tuotteita sisältävän setin. Rajoitettu erä.

WATER LOVERS -OHJELMA                 

Vuodesta 2012 lähtien Biothermin Water Lovers -ohjelma on pyrkinyt lisäämään tietoisuutta muovien saastuttavasta vaikutuksesta ja saamaan aikaan positiivisen muutoksen ihmisten tavassa kohdella maailman meriä.

TARA-YHTEISTYÖ                                  

Yhteistyömme on jatkunut Jo vuodesta 2017 lähtien ja @fondationtaraocean-säätiön lukuisat saavutukset ovat suuri inspiraatiomme lähde! Tara Foundation -säätiö on muun muassa tehnyt 11 tutkimusretkeä ympäri maailman kerätessään dataa maailman meristä. Havaintojensa avulla se on pystynyt jakamaan tutkijoille tietoa, jonka avulla on voitu ennustaa  ja ennakoida ilmastonmuutoksen vaikutuksista merten organismeille, kuten kasviplanktoneille.💙 #Biotherm #BeAWater #Waterloverprogram

TIETOA KASVIPLANKTONEISTA         

Tiesitkö, että kasviplanktonit tuottavat 50 % hengittämästämme hapesta ja että ne ovat, suoraan tai epäsuorasti, lähes kaikkien meren organismien ensisijainen ravinnonlähde. Tänä kesänä keskitymme suojelemaan näitä elinvoimaisia supersankareita yhdessä @FondationTaraOcean -säätiön kanssa! #Biotherm #BeAWaterLover #Waterloverprogram

  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
  • Tuotenäytteitä
    Tuotenäytteitä

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Tuotenäytteitä kaupan päälle

Osoitteessa kicks.fi voit valita mikäli haluat saada kaksi tuotenäytettä jokaisen ostoksesi yhteydessä.

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331