Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti. Tilaa viimeistään 12.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee PostNord kirjelähetyksiä).

Always On Liquid Lipstick Driver´s Seat
ONLY AT KICKS

Always On Liquid Lipstick Driver´s Seat

Smashbox

Kestävä, vedenkestävä nestemäinen huulipuna, jonka edistyksellinen polymeeritekniikka pitää sen paikallaan ja näyttää raikkaalta ja virheettömältä 8 tuntia, on ...
24 €
Driver´s Seat
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Always On Liquid Lipstick
p89398129
v89398139
Smashbox
EUR
24

Tuotearvostelut

emmi | 4.11.2019
Hypen ja hintansa arvoinen! Olen aina ollut turhautunut huulipunan käytössä siihen, että on oltava koko ajan valppaana miltä huulimeikki näyttää. Korjaamassa ja lisäämässä väriä, varomista vettä juodessa - puhumattakaan stressiä ruokailusta!, ettei vaan huulipuna suttaannu. 9 kertaa 10:stä, olen yksinkertaisesti jättänyt huulet meikkaamatta, että on helpompi ja vapaampi olla vaikka huulipunan puuttuminen kasvomeikin kokonaisuudesta harmittaakin. Mutta sitten Smashboxin jumalat armahtivat kaltaistani surkeaa huulipunatonta rassua, ja pääsin kokeilemaan Always on liquid lipstickiä! Jos pitää valita yksi kalliimpi kosmetiikkatuote elämäänsä, yksi mihin satsata, suosittelen harkitsemaan tätä. Ostin, kokeiltuani ensin, yhden maltillisemman sävyn arkikäyttöön, eikä kovin kauaa sitä käytettyäni kunnes päätin satsata kolmeen muuhun väriin. Tuotteiden laatu, ja valikoiman laajuus vakuuttivat. Ei enää huolta huulimeikistä. Ei tarvitse. Koska Smashbox Always On Liquid Lipstick.
Henni | 23.03.2019
Syödessä leviää jonkun verran, joten suosittelen olemaan hieman varovainen, etenkin ulkona syödessä. Muutoin kyllä pysyy kauniisti huulilla ja tuntuu mukavalta. Aplikaattori on hieman suuri pienille huulille.
Melissa | 31.10.2018
Täydellinen peruspunainen, sopii kaikille ihonsävyille eikä saa hampaita näyttämään keltaisilta. Applikaattorilla helppo levittää tarkasti, ei tunnu huulilla ja pysyy paikoillaan vaikka juo tai syö!! Hintansa arvoinen ❤️

Lisätietoja

Kestävä, vedenkestävä nestemäinen huulipuna, jonka edistyksellinen polymeeritekniikka pitää sen paikallaan ja näyttää raikkaalta ja virheettömältä 8 tuntia, on ahkerassa käytössä Los Angelesin kuvausstudiossamme. Tällä nestemäisellä huulipunalla on kevyt koostumus, mutta se tuottaa mahtavan tuloksen, ja siinä on Primer Oil -uutetta, joka takaa erinomaisen mukavuuden. Värivalikoimassa on 20 vaihtoehtoa. Ne ovat tahraamattomia, helposti levitettäviä eivätkä ne valu. Totta puhuen, kenellä on aikaa parantaa huulia?
Sävy:Beige
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331