Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Nordic Chic Eyebrow Shaping Wax 2 Grey Brown

Nordic Chic Eyebrow Shaping Wax 2 Grey Brown

Lumene

Luonnollista väriä kulmien korostamiseen ja muotoiluun. Siistit, huolellisesti muotoillut kulmakarvat antavat ryhtiä koko kasvoille.
9,90 €
2 Grey Brown
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Nordic Chic Eyebrow Shaping Wax
p89358839
v89358840
Lumene
EUR
9.9

Tuotearvostelut

Aulikki | 7.04.2019
Jos on vähän kulmakarvoja, niin tuote ei toimi yksinään. Suomalaisilla on usein puutetta kulmakarvoista ja tämä ei yhtään tuuheuta kulmakarvoja. Lumene voisi alkaa parantamaan perusmeikkejä (irtopuuterit ja meikkivoiteet ovat jo erittäin hyviä)
Julia | 10.03.2018
Tekee mitä lupaa ja pitää lompakonkin kunnossa. Olen testannut kaikkia sävyjä ja ollut kaikkiin tyytyäväinen. Koostumus on sopivan juokseva ja tulos luonnollinen, eivätkä kulmat tarvitse paljon muuta kuin tämän, mikäli luonnollinen lookki on omaan makuun. Itsellä on tummempi ja vaaleampi sävy riippuen siitä paljonko näyttävyyttä haluaa kulmiin juuri sinä päivänä.
Roosa | 10.03.2018
Paras kulmatuote jota olen käyttänyt. Sopii hyvin vahvistamaan normaalien kulmien väriä ja pitää karvat paikoillaa.

Lisätietoja

Luonnollista väriä kulmien korostamiseen ja muotoiluun. Siistit, huolellisesti muotoillut kulmakarvat antavat ryhtiä koko kasvoille. Kulmien muotoiluvahalla voit muotoilla kulmasi tarkasti ja vaivattomasti. Kierreharja mahdollistaa näppärän työskentelyn. Sopii erityisesti naisille, jotka haluavat siistit ja huolellisesti muotoillut kulmat.
Korosta tarvittaessa kulmia ensin kulmakynällä tai luomivärillä täyttämällä kulmien aukkokohdat. Muotoile ja kiinnitä kulmat muotoilu-vahalla, kulmien suuntaisin vedoin. Aloita sisänurkasta ja harjaa geeliä ylös- ja ulospäin suuntautuvin pienin vedoin.
Sävy:Ruskea
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331