Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti. Tilaa viimeistään 12.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee PostNord kirjelähetyksiä).

Tinted Brow Gel Granite
Tinted Brow Gel Granite
Tinted Brow Gel Granite
Tinted Brow Gel Granite
ONLY AT KICKS

Tinted Brow Gel Granite

Anastasia

Anastasian värillisellä kulmageelillä korjaat helposti kulmakarvat, jotta ne pysyisivät paikallaan koko päivän.
25 €
Granite
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Tinted Brow Gel
p042422
v86357241
Anastasia
EUR
25

Tuotearvostelut

Myyjä | 3.06.2019
Tämä tuote on riittoisa, pigmenttinen ja aidosti pitää kulmat paikallaan! Miinusta huonosta sävyvalikoimasta, puuttuu täysin universaali viileä keskiruskea. Sävyt menee näin: espresso ja chocolate (viileät tummanruskeat), granite (mustanruskea), brunette ja auburn (lämpimät sävyt värj. punapäille), blonde ja caramel (lämpimälle blondille tai aidolle punapäälle).

Lisätietoja

Anastasian värillisellä kulmageelillä korjaat helposti kulmakarvat, jotta ne pysyisivät paikallaan koko päivän. Kevyt geeli sisältää luonnollista hoitoainetta ja eteerisiä öljyjä, jotka ravitsevat kulmiasi. Värillinen kulmageeli sopii täydellisesti kulmakarvojen viimeistelyyn, tuloksena ravitut ja viimeistellyt kulmakarvat. Värillistä kulmageeliä toimii hyvin myös itsenään antaen kevyemmän ilmeen. Tuote kulkee helposti mukana illanvietoissa, jotta voisit nopeasti korjata kulmiasi.
Sävy:Ruskea
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331