Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Brow Beater Taupe
Brow Beater Taupe

Brow Beater Taupe

Urban Decay

Erittäin kapea Brow Beater -kulmakynä ja -harja ovat täydellinen väline kulmien nopeaan huolitteluun (myös tien päällä ollessasi).
21,80 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Brow Beater
p88543140
v88543141
Urban Decay
EUR
21.8

Tuotearvostelut

Mansikka | 7.03.2018
Ihana. Loistava tuote

Lisätietoja

Erittäin kapea Brow Beater -kulmakynä ja -harja ovat täydellinen väline kulmien nopeaan huolitteluun (myös tien päällä ollessasi). Urban Decayn vedenkestävä ja kestävä koostumus levittyy helposti ja tasaisesti, ja tarkka ja erittäin kapea kärki helpottaa luonnollista muistuttavien kulmakarvojen piirtämistä.
Brow Beater on muita kulmakyniä parempi, sillä sen ainutlaatuinen koostumus antaa juuri oikean määrän väriä, joka kestää koko päivän. Saatavilla on neljä monipuolista sävyä: ruskeanharmaa, neutraali ruskea, lämmin ruskea ja tumma.
Brow Tamer on kaksipäinen, ja siinä on kapea hylsy, jolla on helppo loihtia täydelliset kulmat. Täytä ja muotoile kulmat mekaanisella, sisäänvedettävällä kynällä ja siisti ja tasoita väri spiraalinmuotoisella harjalla. Haluatko käyttää tuotetta liikkeellä ollessasi? Siihen itseteroittuva kynä on omiaan, sillä mukana ei tarvitse kantaa teroitinta eikä huolehtia sotkevista teroitusroskista.
UD on lisännyt Brow Tamerin koostumukseen myös kosteuttavia ainesosia, kuten E-vitamiinia sekä argan- ja kookosöljyä.
Vinkki: Täydennä ja muotoile kulmia Brow Beaterilla ja anna niille sen jälkeen näyttävää ulottuvuutta joustavasti kiinnittävän Urban Decayn Brow Tamer -kulmageelin avulla.
Sävy:Ruskea
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331