Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Eyelash & Eyebrow Coloring Black

Eyelash & Eyebrow Coloring Black

Depend

Dependin erikoistuote sinulle, joka haluat värjätä ripset ja kulmakarvat helposti, nopeasti ja turvallisesti. Käsittely kestää vain muutaman minuutin, ja väri pysyy useita viikkoja.
11 €
Black
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Eyelash & Eyebrow Coloring
p530397
v27365279
Depend
EUR
11

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Dependin erikoistuote sinulle, joka haluat värjätä ripset ja kulmakarvat helposti, nopeasti ja turvallisesti. Käsittely kestää vain muutaman minuutin, ja väri pysyy useita viikkoja. Dependin pikavärjäyksen avulla näytät raikkaalta aamulla, urheillessa, aurinkoa ottaessa, uidessa ja muissa liikunnallisissa harrastuksissa. Täydellinen ”natural look” -ripsiväri! Saatavana värit musta, ruskeanmusta ja ruskea.
1. Levitä aktivaattoriaine. Odota 2 min.
2. Levitä väri. Odota 30 s.
3. Puhdista!
Färggel: Aqua, Silver Nitrate, Ammonium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer. Activator: Aqua, 1.2.4 Trihydroxybenzene, Citric Acid, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Oleamido MEA -Sulfosuccinate, Cocamide DEA, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Sulfite
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331