Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 18.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee Postin lähetyksiä). Lue lisää >>

Makeup Face Brush Christmas Kit

Makeup Face Brush Christmas Kit

KICKS Beauty

Lahjapakkaus, joka sisältää neljä meikkisivellintä KICKS BEAUTY -valikoimasta. Laadukas ja pehmeä sivellin, joka on suunniteltu levittämään puuteri tasaisesti.
29,90 €
(Arvo:54.6)
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Makeup Face Brush Christmas Kit
p94002561
v94002562
KICKS Beauty
EUR
29.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Lahjapakkaus, joka sisältää neljä meikkisivellintä KICKS BEAUTY -valikoimasta.
Laadukas ja pehmeä sivellin, joka on suunniteltu levittämään puuteri tasaisesti. Antaa luonnollisen lopputuloksen. Se sopii käytettäväksi sekä kiinteän että irtonaisen puuterin kanssa.
Professional Powder Brush on valmistettu synteettisestä karvasta.
Lateksittomasta materiaalista valmistettu sieni, jolla saa parhaat tulokset kevyesti kostutettuna. Yleiskäyttöinen: sopii nestemäisille ja voidemaisille tuotteille sekä irto- ja kivipuuterille. Tuote on helpoin levittää kevyesti painelemalla. Kestää pitkään. Pestään saippualla ja haalealla vedellä.
Tällä siveltimellä pystyt paljastamaan sisäisen hehkusi! Kapeneva korostussivellin on suunniteltu korostamaan kasvojen parhaita osia, kuten poskipäitä, nenää, amorinkaarta tai rintojenväliä. Pehmeä rakenne ja irtonaiset karvat takaavat sileät ja tasaiset vedot sekä virheettömän lopputuloksen. Sivellintä voidaan käyttää antamaan kasvoille pehmeitä muotoja tai työkaluna voidemaisten ja nestemäisten värien sekoittamisessa. Erittäin pehmeä ja silkkinen sivellin luo hetkessä valoa heijastavia tuloksia. Valmistettu synteettisestä karvasta.
KICKS Double Contour Brush
Siveltimen molemmat päät on suunniteltu contouringiin puuterimaisilla tuotteilla. Pöyheä pyöristetty pää sopii hyvin aloittelijoille, koska se ei tee linjoista liian tarkkarajaisia. Pienempi pää on täydellinen erottuvamman ilmeen luomiseen. Valmistettu synteettisestä karvasta.
Arvo: 54,6 €
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331