Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Step-By-Step Contour Kit Medium
ONLY AT KICKS

Step-By-Step Contour Kit Medium

Smashbox

Tämän kauneudenhoidon sisäpiiriläisten kulttisuosikin avulla voit luoda tavoitellut poskipäät, täydellisen nenänpään ja muotoilla leukalinjaasi vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella.
45 €
Medium
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Step-By-Step Contour Kit
p066480
v87606679
Smashbox
EUR
45

Tuotearvostelut

Emilia | 13.05.2019
Kaikki tarvittavat sävyt kompaktissa paketissa joka toimii myös reissussa sopivana peilinä! sävyt häivyttyvät hyvin, eivätkä ole liian tummia edes todella kalpealle iholle!
Frida | 19.02.2017
Suosikkini kaikista contouring-paleteista!!! Runsaspigmenttinen ja helppokäyttöinen. Sivellin toimii myös, mutta suosittelen ostamaan laadukkaamman siveltimen erikseen.
Pamela | 17.02.2017
Todella hyvä paletti! Kaksi tummempaa sävyä ovat täydellisiä, ainakin omalle vaalealle iholleni. Todella runsaspigmenttinen ja helppokäyttöinen, levittyy kasvoille hienosti, ja ainakin itselläni mukana tuleva sivellin on ollut kovassa käytössä. Korostusväriksi nimetty sävy ei toimi korostusvärinä, sillä ihoni on liian vaalea. Tämä ei kuitenkaan haittaa, vaan käytän sävyä selkeyttämään muilla sävyillä tekemiäni linjoja.

Lisätietoja

Tämän kauneudenhoidon sisäpiiriläisten kulttisuosikin avulla voit luoda tavoitellut poskipäät, täydellisen nenänpään ja muotoilla leukalinjaasi vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Kaikki, mitä tarvitset täydelliseen kasvojen jokapäiväiseen muotoiluun. Mukana viisto muotoilusivellin.
Sävy:Monivärinen
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331