Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

Contour Palette 1
Contour Palette 1
Contour Palette 1
Contour Palette 1
Contour Palette 1
Contour Palette 1
Contour Palette 1
Contour Palette 1

Contour Palette 1

DIOR BACKSTAGE

Dior Contour Face - paletin muotoilevia varjostussävyjä sekä highlighter-sävyjä voidaan käyttää yksittäin tai yhdessä kerrostaen halutun meikkivoimakkuuden mukaan.
57,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Contour Palette
p90245768
v90245769
DIOR BACKSTAGE
EUR
57.5

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Dior Contour Face - paletin muotoilevia varjostussävyjä sekä highlighter-sävyjä voidaan käyttää yksittäin tai yhdessä kerrostaen halutun meikkivoimakkuuden mukaan. Dior Backstage Contour Palette on meikkitaiteilijoiden salaisuus monitahoiseen kasvojen muotoiluun ja korostamiseen ammattiottein. Dior Backstage Contour Palette on saanut inspiraation näytöslavojen backstagella vallitsevasta energiasta ja palettin on valittu kaikille ihonväreille sopivat sävyt sekä matta- että kullanhohtoisina. Dior Backstage -koostumuksia voidaan kerrostaa toivotun meikkivoimakkuuden mukaan, luonnollisen neutraalista näyttävästi rohkeaan ja tehokkaaseen tyyliin. Dior Backstage Contour Palette - sävyt kestävät iholla erittäin pitkään ja antavat "kuin toinen iho" -vaikutelman. Dior Backstage Contour Palette sisältää: 2 beige- ja pronssinhohtoista highligher-puuteria, joiden koostumus sulautuu iholle uskomattoman kauniisti ja sisältää runsaasti hohdepigmenttiä, joka luo tasaisen luonnollisen kuulauden ja hehkun. 2 hienojakoista mattapuuteria, jotka muotoilevat kasvojen linjoja pehmeän luonnollisesti. Dior Backstage Contour - paletista voit valita ihonvärillesi parhaiten sopivan valoa heijastavan highlighter-sävyn yhdistelemällä kahta eri vivahdetta. Käytä sitten valitsemaasi tummempaa mattasävyä kasvonpiirteiden muotoiluun. Koostumusten erittäin hienojakoinen koostumus sulautuu iholle luonnollisen pehmeästi. Sävyt voidaan levittää kasvoille suoraan paletista joko sormin tai meikkisiveltimen avulla. Sävyjä voidaan käyttää yksitäin tai yhdistellen muiden sävyjen kanssa.
1. Levitä mattasävyä kolmion muotoon muotoilusiveltimellä n°15. Kasvonpiirteiden korostamiseksi aloita ohimoista, sitten sipaisu alaspäin poskiluulle ja lopuksi hipaisu leukapieliin. 2. Lisää Kabuki-siveltimellä n°17 highlighter-sävyä poskipäihin, nenänpieliin, amorin kaareen ja leuan kärkeen antamaan valon hehkua kasvojen korostuskohtiin.
Sävy:Ruskea
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331