Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
All Nighter Liquid Foundation 0.5
All Nighter Liquid Foundation 0.5
All Nighter Liquid Foundation 0.5
All Nighter Liquid Foundation 0.5

All Nighter Liquid Foundation 0.5

Urban Decay

Urban Decayn All Nighter Liquid Foundation on öljytön meikkivoide, joka tuottaa täyden peittävyyden ja modernin mattapinnan. Tekee ihosta virheettömän ja kestää koko päivän.
39 €
0.5
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Ella | 15.05.2018
Luottomeikkivoide! Ainoa, jossa on riittävästi peittävyyttä (peitevoiteen kanssa) mun värivirheille., näin hyvää tulosta en ole millään muulla meikkivoiteella saanut. Kuivalla iholla saattaa asettua ihon juonteisiin, mutta hyvällä pohjustustuotteella ja viimeistelysuihkeella pysyy koko päivän hyvänä. Hapettuminen on yksilöllistä, toisilla tämä hapettuu päivän kuluessa mutta mulla ei ole ollut sen kanssa ongelmaa
Karoliina | 7.03.2018
Peittää ihon kaikki virheet. Ei tarvitse eriksee korjaussävyjä. Pysyy vaikka kaatosateessa. Aivan mahtava! Ei hapetu.
Iita | 27.02.2018
Minun luottomeikkivoiteeni! Niin pigmenttinen että peittää jopa pienet tatuoinnit. Näin täydellistä peittävyyttä ei ole missään, peittää ihon virheet, punaisuuden ja saa ihon näyttämään tasaiselta. Hyvä annostelija, tuotetta ei mene yhtään hukkaan tämän avulla. Hapettuu jonkin verran päivän mittaan, joten suosittelen valitsemaan yhden asteen vaaleamman sävyn mitä itse käytät.

Lisätietoja

Urban Decayn All Nighter Liquid Foundation on öljytön meikkivoide, joka tuottaa täyden peittävyyden ja modernin mattapinnan. Tekee ihosta virheettömän ja kestää koko päivän. Sopii sekä päivä- että iltameikkiin.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331