Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Anti-Blemish Liquid Makeup CN 28 Ivory
Anti-Blemish Liquid Makeup CN 28 Ivory
Kampanja -20%
Anti-Blemish Liquid Makeup CN 28 Ivory
p844127
v41932484
Clinique
EUR
28.8

Anti-Blemish Liquid Makeup CN 28 Ivory

Clinique

Tuntuu raikkaalta ja näyttää luonnolliselta. Ei aiheuta ärsytystä. Öljytön meikkituote, joka lievittää iho-ongelmia ja häivyttää punoitusta.
28,80 €
36 €
CN 28 Ivory
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Anniina | 28.06.2018
Paras meikkivoide rasvoittuvalle iholle! Peittävä, mutta ei pakkelimaisen peittävää, pysyy hyvin iholla, kestää pienen hikoilun ja ihon rasvoittumisen. Kannattaa levittää tiheäkarvaisella siveltimellä tai beautyblenderillä! Tästä tuli yksi lemppari-meikkivoitestani heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen vaativalle iholleni. Suosittelen!

Lisätietoja

Tuntuu raikkaalta ja näyttää luonnolliselta. Ei aiheuta ärsytystä. Öljytön meikkituote, joka lievittää iho-ongelmia ja häivyttää punoitusta. Lääkinnälliset ainesosat hoitavat nykyisiä iho-ongelmia ja ehkäisevät niiden uusiutumista.
Käytä tuotetta Anti-Blemish Solutions -tuotteiden tai kolmivaiheisen ihonhoitorutiinin jälkeen. Ravista pulloa huolellisesti. Annostele muutama tippa meikkivoidetta puhtaalle kämmenselälle. Levitä voide meikkivoidesiveltimellä tai sormenpäillä aloittaen kasvojen keskiosasta ja häivyttäen kohti ulkoreunoja. Tasoita reunat, jotta saisit tasaisen lopputuloksen. Kiinnitä erityistä huomiota leukalinjaan. Poista meikki valitsemallasi Cliniquen öljyttömällä meikinpoistoaineella.
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Sekaiho
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331