Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N1 Ivory Nude

Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N1 Ivory Nude

Estee Lauder

Double Wear Stay-in-Place Makeup peittää kaikki epätasaisuudet täydellisesti. Erittäin hyvä peittävyys ja kestävyys. Kestää koko päivän ajan ulkonäön muuttumatta.
50 €
1N1 Ivory Nude
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Jemina | 19.02.2019
Tämä oli nuorempana luottotuotteeni. Sai ihon näyttämään täydelliseltä ja ohuesti levitettynä luonnolliseltakin. Pysyy naamassa vaikka mikä olisi, puhdistaminen on työlästä ja vaatii hyvät tuotteet. Näin vanhempana kun ihossa alkaa näkyä pieniä juonteita ja huokoset ovat näkyvämpiä, tämä ei toimi enää arkikäytössä. Käytän tätä nykyisin vain iltamenoissa, kun haluan antaa kuvan täydellisestä ihosta ja luonnonvalo ei paljasta todellisuutta.
Marsku | 11.12.2018
Minulla on sekaiho, joka alkaa kiiltelemään päivän mittaan. Tämä tuote pysyy, kuten luvattiin ja peittää ihon epätasaisen sävyn. Tuotesävy Fresco oli sopiva minun punapohjaiselle iholleni. Mutta tuote jämähtää ihoon, näyttää paksulta vaikka ei tunnu siltä ja ennen kaikkea korostaa ihollani joka ikisen ihohuokosen. Ilmejuonteet silmien ympärillä eivät korostu, mutta ihohuokoset voisin vaikka laskea. :( Olen kokeillut kahdella eri primerilla ja myös kosteuttavammalla päivävoiteella, mutta ei ole vaikuttanut lopputulokseen. Tämä ei harmikseni sopinut minun iholleni.
Susa | 4.12.2018
Tuote pysyy kasvoilla kauniina pitkään. Illalla kun baariin laittaa ja aamulla krapulassa kun herää on meikkivoide edelleen hyvännäköisenä kasvoilla! EI sovi yhtään kuiville kasvoille ja itse kuorin iholta kuivat kohdat huolellisesti ennen tämän meikkivoiteen käyttöä. Myös kosteutus muistettava alla. Sormilla tai siveltimellä en suosittele levittämään, sillä ei levittäydy tasaisesti. Tasaisen lopputuloksen olen saanut parhaiten beatyblenderillä.

Lisätietoja

Double Wear Stay-in-Place Makeup peittää kaikki epätasaisuudet täydellisesti. Erittäin hyvä peittävyys ja kestävyys.
Kestää koko päivän ajan ulkonäön muuttumatta. Suojaa ihoa suojakertoimella 10. Täydellinen
lopputulos saadaan yhdistämällä peitevoiteeseen ja puuterilla viimeistelemällä.
Kaikille ihotyypeille.
Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitetään siveltimellä, sienellä tai sormenpäillä. Voidaan levittää koko kasvoille tai ainoastaan tietyille alueille. Levitä tuotetta kasvojen keskikohdasta ulospäin. Lisää peittävyyttä levittämällä lisäkerroksia.
Ihotyyppi:Rasvoittuva
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331