Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Face & Body Foundation 1N Neutral
Face & Body Foundation 1N Neutral
Face & Body Foundation 1N Neutral
Face & Body Foundation 1N Neutral
Face & Body Foundation 1N Neutral
Face & Body Foundation 1N Neutral
Face & Body Foundation 1N Neutral

Face & Body Foundation 1N Neutral

DIOR BACKSTAGE

Dior Backstage Face & Body Foundation on meikkivoide kasvoille ja vartalolle.
47,90 €
1N Neutral
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Face & Body Foundation
p90245702
v90245739
DIOR BACKSTAGE
EUR
47.9

Tuotearvostelut

Victoria | 22.11.2019
Luonnollisen näköinen kestäävä meikkivoide! Omaan makuuni tuote olisi muuten liian "kuivan" näköinen, mutta öljy primerin kanssa tämä on täydellinen! Ihotyyppini normaali/sekaiho.
Sofia | 28.05.2019
Niin luonnollisen näköinen, näyttää iholta. Pysyy kauniina eikä kuiva ihoni ala hilseilemään meikin alla.
Taru | 5.04.2019
Suosikkimeikkivoiteeni tällä hetkellä. Peittää ihon virheet hyvin, mutta antaa luonnollisen lopputuloksen. Ihoni ei ala päivän mittaan kiiltelemään ja meikkivoide pysyy kauniina pitkään.

Lisätietoja

Dior Backstage Face & Body Foundation on meikkivoide kasvoille ja vartalolle. 40 luonnollisen kaunista sävyä, veden- ja hienkestävä koostumus, jota voidaan kerrostaa halutun meikkituloksen ja peittävyyden mukaan. Dior Backstage Face & Body Foundation on Dior-meikkitaiteilijoiden salaisuus välittömästi virheettömän kasvomeikin luomiseksi, luonnollisesta kuulaudesta peittävämpään täydellisyyteen. Dior Backstage Face & Body Foundation on Dior ammattimeikkitaiteilijoiden testaama ja 100 % hyväksymä.* Nestemäinen koostumus ja ""kuin toinen iho"" -lopputulos tekevät kasvomeikistä juuri sellaisen kuin haluat.**
* 91 % naisista arvosti meikkivoiteen erinomaista pysyvyyttä.** 95 % naisista oli sitä mieltä, että Backstage Face & Body Foundation tekee ihon välittömästi kuvauskelpoiseksi. Koostumuksen pigmentit tuovat esiin ihon kauneimmillaan, ja koostumus sulautuu iholla luonnollisen täydelliseksi sävyksi, joka näyttää virheettömältä sekä livenä että valokuvissa. Dior Backstage Face & Body Foundation vedenkestävä koostumus kestää kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa: treeneissä, vedessä, kuumissa ja kosteissa sääoloissa. Se kestää kauniina myös backstagen ja catwalkin voimakkaissa valoissa. Jopa 40 sävyä, joissa 16 erilaista vivahdetta ja 6 pohjasävyä, joista löytyy sopiva jokaiselle ihonvärille. ""Se on minun tähtituotteeni. Halusin 16 erilaista vivahdetta, mutta ennen kaikkea 6 pohjasävyä: roosa, oliivi, kulta, beige... Yhteensä 40 sävyä, jotta jokainen löytää omalle ihonsävylleen parhaiten sopivan vaihtoehdon"", kertoo Peter Philips, Dior-meikkien luova johtaja. Luonnollisen kuulas lopputulos on täydellinen myös vartalomeikiksi, sillä meikki tuo esiin ihon hehkun sekä häivyttää ihon pieniä kauneusvirheitä esim. dekoltee- ja olkapääalueella.
Kevyt, luonnollinen lopputulos: Taputtele meikkivoidetta ohut kerros sormenpäiden avulla koko kasvoille ja hiero kevyesti tasaiseksi.
Keskipeittävä lopputulos: Levitä meikkivoidetta kaksi kerrosta kasvoille käyttäen apuna Light Coverage Foundation -meikkisivellintä N° 11, kasvojen keskeltä ulospäin suuntautuvin siveltimen vedoin.
Täydellisesti peittävä lopputulos: levitä kasvoille kolme kerrosta meikkivoidetta siveltimen avulla pyörivin liikkein.
Ihotyyppi:Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Kuiva
Sävy:Beige
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331