Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Forever Fluid Foundation 3N
Forever Fluid Foundation 3N
Forever Fluid Foundation 3N
Forever Fluid Foundation 3N
Forever Fluid Foundation 3N

Forever Fluid Foundation 3N

DIOR

Dior Forever -meikkivoiteen pitkäkestoinen koostumus tekee ihon sävystä virheettömän ja tasaisen näköisen sekä ihohuokosista vähemmän näkyviä. Kestää aamusta iltaan.
60,08 €
3N
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Mira | 13.08.2019
Jättää ihon luonnollisen mataksi. Sopii myös pintakuivalle iholle. Ei lähde päivän mittaa kasaantumaan juonteisiin, helppo kerrostaa ohuen koostumuksen takia. Ainoa miinus, että kuivahtaa nopeasti kasvoille joten levityksessä pitää olla ripeä.
Jemina | 19.02.2019
Ihana! Samettinen/semi-matta, mutta jättää luonnollisen valoa heijastavan hehkun. Kuivuu aika nopeasti eli huomioitava kasvoille levitettäessä, esim. levitys kasvoille osissa. Ihohuokoset häivyttävä ominaisuus, itse en tarvitse huokosia häivyttäviä primereitä tämän meikkivoiteen kanssa. Sekaihollani pysynyt upeana koko päivän, päivän mittaan näyttää jopa upeammalta joka vilkaisulla :)

Lisätietoja

Dior Forever -meikkivoiteen pitkäkestoinen koostumus tekee ihon sävystä virheettömän ja tasaisen näköisen sekä ihohuokosista vähemmän näkyviä. Kestää aamusta iltaan. Iholle kietoutuva nestemäinen meikkivoide ei ainoastaan kaunista ihoa välittömästi – sen koostumus sisältää tarkoin valittuja ihonhoidon ainesosia ja tekee ihosta päivä päivältä kauniimman tuoden esiin ihon todellisen aistillisuuden. Dior Forever antaa iholle samettisen mattalopputuloksen. Dior Forever on saatavana myös Dior Forever Skin Glow -versiona, joka antaa hehkuvan lopputuloksen.
"Hehkuva mattalopputulos on virheetön. Se imartelee joka tilanteessa. Se tasoittaa ihon sävyä sekä häivyttää virheitä ja juonteita. Peter Philips, Creative and Image Director, Dior Makeup
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331