Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.2 Fair Light - Warm Undertone
Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.2 Fair Light - Warm Undertone
Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.2 Fair Light - Warm Undertone
Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.2 Fair Light - Warm Undertone
ONLY AT KICKS

Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.2 Fair Light - Warm Undertone

Smashbox

Loimme tämän kosteuttavan meikkivoiteen Los Angelesin valokuvausstudiollamme, jotta näyttäisit hyvältä kaikissa valaistuksissa. Voimme todistaa sen!
39,50 €
1.2 Fair Light - Warm Undertone
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation
p89081856
v43878594
Smashbox
EUR
39.5

Tuotearvostelut

Nanna | 24.09.2019
Alkuvaikutelmani tuotteesta oli hyvä, joskin olin pettynyt siihen, että tuote ei ollut niin peittävä, kun kuvittelin. Toisaalta tuotelupauksessa luvattiinkin keskitason peittoa, joka sopii siis ihmiselle, joka ei tarvitse kovin paljoa peittoa kasvoihin. Ihoni on kuiva, jolloin meikkivoide kerääntyy tiettyihin kohtiin rumasti, vaikka pohjustaisikin hyvin. Suosittelen siis ihmiselle, joka ei kaipaa kovin suurta peittoa ja jolla ei ole kovin kuivaa ihoa.
Venla | 7.09.2019
Saa halutessaan kivan ohuen kerroksen, joka on plussaa, mutta ei sovi yhtään minun iholleni. Ihoni on rasvoittuva ja samaan aikaan todella pintakuiva ja tämä meikkivoide korostaa tympeästi ihon kuivia kohtia jääden epätasaiseksi.
Aino | 25.05.2019
Loistava meikkivoide rasvoittuvalle tai sekaiholle. Mattainen mutta luonnollinen lopputulos, kun levittää riittävän ohuen kerroksen. Pysyvyys on melko hyvä, mutta ei ihan vedä vertoja esim. Estee Lauder Double Wearin pysyvyydelle. Kestää kuitenkin koko työpäivän moitteettomana.

Lisätietoja

Loimme tämän kosteuttavan meikkivoiteen Los Angelesin valokuvausstudiollamme, jotta näyttäisit hyvältä kaikissa valaistuksissa. Voimme todistaa sen! Me olemme ainoa tuotemerkki, jolla on Flashbox-valaistuslaboratorio, jossa testaamme ja viimeistelemme kaikkien 22 värisävyn yhdenmukaisuuden. Hyvin sulautuva, öljytön koostumus viimeistelee luonnollisesti keskitason peittävyydestä aina täyteen peittävyyteen asti ja näyttää uskomattomalta 15 tunnin ajan. Valaistus vaihtelee läpi päivän, meikkisi ei!
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Kuiva|Sekaiho|Rasvoittuva|Herkkä|Ikääntynyt|Ongelmaiho|Normaali
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331