Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
ONLY AT KICKS

Photo Finish Primerizer 30 ml

Smashbox

Pohjustusvoide ja kosteusvoide samassa! Voide kosteuttaa ihoa aamusta iltaan, ja sillä on kaikki pohjustusvoiteen ominaisuudet. Voide kehitettiin L.A.:ssa valokuvausstudiollamme.
38,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Photo Finish Primerizer
p89745758
v89745759
Smashbox
EUR
38.5

Tuotearvostelut

Janita | 9.11.2019
Olen kokeillut useita eri primereitä ja vaikka kuinka on luvattu kestävän rasvoittuvalla iholla, ei tuote ole lunastanut lupauksiaan, vaan meikki rullaa jo muutaman tunnin jälkeen. Kokeilin tätä primeriä ja meikki kesti hyvänä koko illan tanssiessa ja vielä jatkoilta kotiutuessa meikki oli pysynyt paikallaan. Antaisin 6 tähteä jos voisin.
Anniina | 20.10.2019
Piipahdin KIKCS-myymälässä etsimässä suosituksia hyvästä pohjustustuotteesta - henkilökunta kehui tätä tuotetta vuolaasti, eikä todellakaan turhaan! Kosteuttaa ja tekee ihosta ihanan tuntuisen. Meikkivoide "glaidaa" ihanasti kasvoille kun tämä on pohjana!
Riitta | 11.10.2019
Tämä on ehdoton luottotuotteeni jota ilman en enää tule toimeen! Tuote on erittäin riittoisa, yksi pullo riittää puoleksi vuodeksi ja kerralla tarvitsee vain pari pisaraa. Tuotteen ansiosta meikki kiinnittyy todella hyvin ja herkkä iho saa tarvittavaa kosteutusta. Suosittelen!

Lisätietoja

Pohjustusvoide ja kosteusvoide samassa! Voide kosteuttaa ihoa aamusta iltaan, ja sillä on kaikki pohjustusvoiteen ominaisuudet. Voide kehitettiin L.A.:ssa valokuvausstudiollamme. KICKS Beauty Awards 2019 -voittaja: Paras pohjustusvoide
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Kuiva|Herkkä|Normaali
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331