Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Prep + Prime Fix +
Prep + Prime Fix +

Prep + Prime Fix +

MAC

Pirskahteleva vesimäinen annos vitamiineja ja kivennäisaineita. Sisältää runsaasti rauhoittavia ainesosia, kuten vihreän teen uutetta ja kurkku-uutetta.
20,50 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Karita | 29.01.2019
Super ihana ja hyvä tuote meikin kiinnittämiseen ja viimeistelyyn. Toimii myös hyvin tekemään hohtavista luomiväreistä ja highlightereista näkyvämpiä.
Marie | 5.11.2018
Suihkepullo ei toiminut odotetulla tavalla. Painaessa tuotetta ulos tuli pullosta vain kova vesisuihke eikä sumua niinkuin olisi kuulunut. Yritin monta kertaa mutta lopulta keksin siirtää tuotteen tyhjään hiushoitopulloon jossa oli toimiva sumutin... tuote on muuten ollut ihan ok mutta epäkunnossa oleva pullo ei ihan ollut se mitä odotin.
H | 4.11.2018
Ihana. Käytän tätä kun meikkipohjani on valmis vähän kuin ”sulattamaan” kaiken yhteen ja viemään puuterimaisuutta pois. Käytän myös meikin korjaamiseen, jos päivän mittaa täytyy lisätä jotain esim meikkipohjaan niin suihkutan tätä jolloin pohja muuttuu muokattavammaksi. Ja toimii myös jos haluaa highlighterista todella kirkkaan, voi suihkuttaa siveltimeen ja märällä siveltimellä laittaa highlighterin.

Lisätietoja

Pirskahteleva vesimäinen annos vitamiineja ja kivennäisaineita. Sisältää runsaasti rauhoittavia ainesosia, kuten vihreän teen uutetta ja kurkku-uutetta. Kaiken kruunaa raikas, luonnollinen ja energiaa antava sugipuun tuoksu. Saa ihon hehkumaan meikin alla. Suihkuta iholle – iho suorastaan janoaa sitä.
KICKS Beauty Awards 2017 ja 2018 -voittaja: paras meikinkiinnityssuihke
Koko:100 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Sävy:Transparentti
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331