Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Makeup Brush Cleansing Mat

Makeup Brush Cleansing Mat

KICKS Beauty

Täydellisen meikin tekemiseen tarvitaan puhtaat meikkisiveltimet. Meikkisiveltimien puhdistusalusta auttaa poistamaan harjaksista ylimääräisen meikin, epäpuhtaudet ja rasvan.
5,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Makeup Brush Cleansing Mat
p89855503
v89855504
KICKS Beauty
EUR
5.9

Tuotearvostelut

Ap | 8.03.2019
Tämän avulla kaikki lika irtoaa todella hyvin siveltimistä! Jos tätä ei vielä omista, kannattaa ehdottomasti hankkia. En ole koskaan nähnyt omia siveltimiäni noin puhtaina! :)
S | 3.09.2018
Must have! Ei ole ikinä ennen ollut siveltimien puhdistaminen niin nopeaa ja vaivatonta kuin tämän kanssa. Ja siveltimistä tuli huomattavasti puhtaampia. Kiitos! :)
Vilma | 10.03.2018
Siveltimet puhdistuvat paremmin!

Lisätietoja

Täydellisen meikin tekemiseen tarvitaan puhtaat meikkisiveltimet. Meikkisiveltimien puhdistusalusta auttaa poistamaan harjaksista ylimääräisen meikin, epäpuhtaudet ja rasvan. Valmistettu silikonista. Ei sisällä lateksia.
Sävy:Vaaleanpunainen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331