Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Makeup Brush Cleansing Mat
Kampanja -20%

Makeup Brush Cleansing Mat

KICKS Beauty

Täydellisen meikin tekemiseen tarvitaan puhtaat meikkisiveltimet. Meikkisiveltimien puhdistusalusta auttaa poistamaan harjaksista ylimääräisen meikin, epäpuhtaudet ja rasvan.
4,72 €
5,90 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Ap | 8.03.2019
Tämän avulla kaikki lika irtoaa todella hyvin siveltimistä! Jos tätä ei vielä omista, kannattaa ehdottomasti hankkia. En ole koskaan nähnyt omia siveltimiäni noin puhtaina! :)
S | 3.09.2018
Must have! Ei ole ikinä ennen ollut siveltimien puhdistaminen niin nopeaa ja vaivatonta kuin tämän kanssa. Ja siveltimistä tuli huomattavasti puhtaampia. Kiitos! :)
Vilma | 10.03.2018
Siveltimet puhdistuvat paremmin!

Lisätietoja

Täydellisen meikin tekemiseen tarvitaan puhtaat meikkisiveltimet. Meikkisiveltimien puhdistusalusta auttaa poistamaan harjaksista ylimääräisen meikin, epäpuhtaudet ja rasvan. Valmistettu silikonista. Ei sisällä lateksia.
Sävy:Vaaleanpunainen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331