Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Mood Crayons Kit
Mood Crayons Kit
ONLY AT KICKS

Mood Crayons Kit

Linda Hallberg

Crayons on koko monikäyttöisten meikkikynien kokoelmamme nimi.
47 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Mood Crayons Kit
p89584619
v89584620
Linda Hallberg
EUR
47

Tuotearvostelut

Satu | 13.05.2019
Linda Hallbergin meikkikynät ovat yksiä parhaista mitä on saatavilla. Hinta-laadusuhde on myös loistava, ja tämä pakkaus on kaunis ja kätevä.

Lisätietoja

Crayons on koko monikäyttöisten meikkikynien kokoelmamme nimi. Sinun ei tarvitse miettiä silmänrajauskynien, huultenrajauskynien tai kulmakynien ostamista erikseen – saat kaiken yhdessä ja samassa kynässä. Valitse haluamasi väri ja ala piirtää vartalolle tai kasvoille! Kaikki Crayons-kynät ovat voidemaisia, kuivuvat iholla mattapintaisiksi ja pysyvät paikoillaan järkähtämättä (usko meitä, olemme yrittäneet hangata niitä pois). Haluatko häivyttää väriä? Toimi nopeasti, värit muuttuvat vedenkestäviksi vain muutamassa minuutissa! Crayons-tuotteita on saatavilla kahdessa erilaisessa setissä, mutta kaikkia kyniä voi ostaa myös yksittäin. Mood Crayons Kit -setin sisältö: Happy Mood – Keltainen Likeable Mood – Oranssi Daring Mood – Sininen Calm Mood - Harmaa Kaikki Mood Crayon Kit -setin Crayons-kynät ovat vegaanisia, karmiinia sisältävää Daring Mood Crayon -kynää lukuun ottamatta. 5 x 1,2 g
Sävy:Monivärinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331