Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

Faux Mink False Lashes 812 Black
Osta 3, maksa 2

Faux Mink False Lashes 812 Black

Ardell

Faux Mink Ylelliset, erittäin kevyet ja silkinsileät irtoripset, joissa on huomaamaton ja miellyttävä ripsinauha. Valmistettu synteettisestä karvasta.
10 €
812 Black
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Faux Mink False Lashes
p89569121
v89569125
Ardell
EUR
10

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Faux Mink Ylelliset, erittäin kevyet ja silkinsileät irtoripset, joissa on huomaamaton ja miellyttävä ripsinauha. Valmistettu synteettisestä karvasta. Täydelliset antamaan ripsille kevyttä tuuheutta. Saatavana neljä eri mallia. Liima ei ole mukana.
1. Ota ripset pakkauksesta ja taivuta niitä muutaman kerran, jotta saat niihin hyvän muodon. 2. Aseta ripset silmäluomea vasten ja asettele ne mahdollisimman alas omien ripsiesi päälle. Kiinnitä ripset painamalla. Näin näet, onko pituus sinulle sopiva. Jos ripset ovat liian pitkät, irrota ne ja muotoile saksilla sopivan pituisiksi. 3. Levitä ohut kerros liimaa ripsien reunaan. (Vinkki: Välttääksesi ylimääräisen liiman levitä tippa liimaa hammastikun päähän. Levitä sen jälkeen liima hammastikulla ripsiin.) 4. Odota, kunnes liima on hieman jähmettynyt. Aseta sen jälkeen ripset omia ripsiäsi vasten, kuten teit niitä muotoillessasi, ja paina kevyesti koko matkan ripsien tyveä pitkin varmistaaksesi, että ripset kiinnittyvät paikalleen. Vinkki! Rajaa silmät ennen ripsien kiinnitystä, jotta irtoripsien tyvi ei erotu ja saat tyylikkäämmän katseen.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331